Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna miesiączka I sekretarza KC PZPR-pis. |
Tym razem obyło się bez robienia pajaców z policjantów na wysięgniku strażackim. W tym miesiącu \"sponsorem\" miesiączki I sekretarza KC PZPR-pis był przebój Haliny Kunickiej: - stał policjant na balkonie, dołem babcia Kasia maszerował, Jarek łypnął okiem i już ZOMO-wiec skazanego Kamińskiego ją skasował. Udział w miesiączce I sekretarza KC PZPR-pis wzięło około 53 członków komunistycznej partii. Pilnowało ich ponad 53 oznakowanych radiowozów (zapewne drugie tyle nieoznakowanych). Oki, zawyżam. 20 plus drugie Spółdzielni Ogrodniczo Pszczelarskiej (SOP). I to wszystko dla jednego, jedynego człowieczka, który opłakuje od 13 lat śmierć brata, do której się przyczynił. I wuj go obchodzi, że całe Śródmieście stoi, leży, ludzie do pracy nie mogą się dostać, bo ON cierpi. Jak moja mama zmarła to ja nie cierpiałem. Jak ja chciałem świeczkę zapalić na grobie mojej mamy to nie mogłem bo cowid, a ON jedyny wybraniec narodu proszę bardzo. \"Jego ból jest większy niż mój\". Mam nadzieję, że po wyborach ten CYRK, który ze śmierci swojego brata robi I sekretarz KC PZPR-pis się skończy. https://i.pl/kolejna-miesiecznica-katastrofy-smolenskiej-politycy-pis-uczcili-pamiec-ofiar/ar/c1-17279061 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna miesiączka I sekretarza KC PZPR-pis. |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |