Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W województwie podlaskim aż 36 gmin głosowało przeciw wejściu do UE |
bravo ??? potrafia narzekac tylko....ja ukonczylem Mechaniak,gdybym mial ponownie wybierac szkole srednia to takze bym wybral Mechaniak..;) Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W województwie podlaskim aż 36 gmin głosowało przeciw wejściu do UE |
Myslenie nie jest Twoja mocna strona ,wez lepiej kolo i .... cz
|
|
|
Jestem coraz bardziej pewny że Unia Europejska wykończy się szybciej niż powstała. Albowiem nigdzie na świecie nie może się długo utrzymać coś co jest robione na siłę i czemuś lub komus na złość. A Unia jest robiona na złość Stnom Zjednoczonym z niemieckiej złości i francuskiej zazdrości. Niemcy już dwa razy "jednoczyli" europę, francuzi raz. Stany Zjednoczone powstały z ciężkiej harówy biedoty z całego świata (sam do tego dokładam 10 godz. dziennie na dachach ameryki), a Unia Eropejska zaczyna od ustalenia poziomu dobrobytu. Tutaj każdy stan decyduje nawet o karze śmierci, a w Unii każda drabina, banan i krowa będą znormalizowa. Co wy na to? Wasz DaSto
|
|
to takie polskie - jest jakiś temat a polaczki już się kłócą °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Zgadzam sie z Toba Warszawa, Krakow... tam zycie zaczyna sie kolo polnocy a u nas? O tej porze wszystko zamiera...
|
|
Witam Wszystko zamiera bo ludzie nie mają pieniędzy na zabawę, a poza tym to gdzie mamy pójść?
|
|
Czy może ktoś wie gdzie w Łomży warto iść na kures komputerowy. tki na którym na prawde czegoś naucza?
|
|
Może Łomża to wiocha, ale znam jeszcze większe wiochy - np. ok.300 tysięczne, a poza tym żydowskie. A kim Ty u licha jesteś śmieciu ???? --- PGG
|
|
Ja nie narzekam:) Dobra zabawa nie zależy od lokali tylko od ludzi. Jeżeli nie macie znajomych, z którymi możecie się kapitalnie bawić to żal mi was. Zawsze możecie się wyżalić na Forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |