Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mam pytanie: dlaczego jak sie wspomni (załozy temat) o patriotyzmie czy waznych |
podobno ma być w TVP 3 w niedziele o 11:00 ale nie wiem czy to prawda Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mam pytanie: dlaczego jak sie wspomni (załozy temat) o patriotyzmie czy waznych |
aj jak by szkołę zlikwidowali by było dobrze a nie tam drzewo ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: mam pytanie: dlaczego jak sie wspomni (załozy temat) o patriotyzmie czy waznych |
Chciałbym dzisiaj poruszyć bulwersującą sprawę loga Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. O ile fakt znalezienia się białego orła i jelenia (symbolu Łomży) na tymże jest jak najbardziej konieczny i wskazany o tyle sam kształt i sposób umiejscowienia powyższych symboli nasuwa jednoznacznie skojarzenia z centralną częścia herbu obcego nam miasta, herbu Białegostoku. Osobiście nie wierzę w spiskową teorię dziejów itd. ale obecnośc powyższego loga w takiej formie graficznej jest wyraźną i jawną kpiną z mieszkańców Łomży, których niejako "przypisuje" się do Białegostoku, do podlasia - regionu obcego nam zarówno kulturowo jak i społecznie. Już i i tak postrzegani jesteśmy przez pewną część mieszkańców regionu i Polski jako "mieszkańcy" podlasia. Teraz ten nieprawdziwy obraz Łomży przez takie właśnie "błachostki" może się powiększać... Forumowiczom, pod rozwagę Ptysiu80 W załączeniu zamieszczam logo powyższej uczelni i herb Białegostoku. ![]()
|
|
Nieważne gdzie będzie pokazany mecz, ważne aby przyjść. Jak TVP zobaczy co się dzieje na naszym stadionie podczas meczów to pokaże jakieś urywki z tego meczu może nawet w serwisach informacyjnych. Więc bądźmy wszyscy! Rozsyłajcie łańcuszek i róbcie wszystko aby na stadionie było jak najwięcej ludzi!!! Zbych
|
|
taaaak!! Ma rację!!! Jelenia zreobic na czerwonym! A orła na zółtym?? Nie! jelenia na orle. I oba na czerwono? Nie! Orła na jeleniu to bedzie pegaz!!! Orzeł musi byuc na czerwonym i jest godłem Polski dlatego na górze. A jak sobie tło jelenia przemalujesz na niebiesko to bedziesz wiedział czemu tak nie jest. jest cos takiego jak heraldyka i tam są ścisle okreslone barwy, połaczenia i umieszczenia na jednej tarczy róznych zwierzaków. ________________________________-- Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Teraz wszyscy przylecą na mecz bo telewizja.To nie są prawdziwi kibice... a mecz będzie transmitowany w TVP3 w niedziele o godzinie 18.30 z tego co mi wiadomo. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hehehe oj Ptysiu ja bym Ci lepiej radzi wywalić ten baner bo każdy kto wie co to znaczy to sie z Ciebie tylko dodatkowo śmieje . . . PS. a ty jak nie rozumiesz co to znaczy to poproś tatę lub mamę to może spróbują Ci wytłumaczyć tekst pisany. Sam masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;) <sam to udowodniłeś :P >
|
|
Zna ktoś jakiegoś dobrego zielarza z Łomży lub okolic ?
|
|
no ja obok ulicy Spokojnej mieszkam ale nic nie wiem o Panu Zielarzu ale jak cos to sie dowiem i napisze
|
|
Byłbym wdzieczny :]
|
|
Łomzyniacy nie gesi swoje logo maja a białystok nie
|
|
U tego Pana Czarneckiego są jakieś opłaty za wizytę, za dobraie ziół do schorzenia ??
|
|
Też myślałem o panu Krzysztofie Czarneckim. Opłat nie znam, ale mam bardzo ciekawy przypadek - pozytywny oczywiście. Bardzo polecam !!
|
|
Mój stryjek, a potem jego syn też jeździli wypasionymi furami. Były znacznie bardziej wypasione niż te obecne. Majątków się nie dorobili, ale na piwko zawsze tam było. Po jakimś czasie fury i wypasione konie posprzedawali a węgiel zaczął być wożony wywrotkami. Ale przynajmniej rzetelnie na te wypasiony bryki pracowali.
|
|
Koło ulicy Żabiej tam gdzie punkt skupu ziół HERBAPOL TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
WIDZISZ PETER I O TO TU CHODZI." Ale przynajmniej rzetelnie na te wypasiony bryki pracowali." ALE MARCELUS NIE KUMA WOLI JECHAĆ PO KIMŚ. DO ROBOTY PANIE MARCELUS TO I TWOJE DZIECIAKI BĘDĄ JEŹDZIĆ WYPASIONYMI FURAMI. DRZEMIĘ W TOBIE POPROSTU ZAZDROŚĆ. CIESZ SIĘ Z TEGO CO MASZ.
|
|
NA TEJ TRYBUNIE SIEDZĄ DZIADKOWIE. JAK PIŁUJĄ MORDE TO ZĘBY OSTATNIO KLIENTOWI WYPADŁY TO BYŁ WIDOK BUHEHEHEHEHE
|
|
loko Jeżeli to dziadkowie, to czapki z głów!! Ciekawy jestem, czy za 20-30 lat nadal WIERNIE BĘDZIESZ CHODZIŁ NA MECZE ŁKS ?! Czy wiesz, że to ludzie, którzy często bywali na meczach tej drużyny w latach jej wlotów i upadków, często to jej emerytowani piłkarze ?! Z czego qżwa u ciebie ta wesołość i złośliwość ?? Czyżby "ptysiowy wiek"?? Ja od siebie mogę tylko dodać: niech na następne mecze naszej drużyny kibice z trybuny bliższej Narwi zaczna brać koleżanki....... może i atmosfera na turystycznej trybunie się ożywi ....? ![]()
|
|
w godzinach popołudniowych wczoraj pewien Pan na Piłsudskiegousiłował podpalić samochód..Pewnie i ta zabawa by mu wyszła tylko pech chciał , że ktoś to zauważył....Ehh..nie ma to jak dobre fajerwerki za dnia...:))
|
|
polak wszystko wymysli
|
|
W którym miejscu? Jaki to był samochód? :)
|
|
Najwidoczniej komuś przeszkadzała i wycieli. W mojej szkole (III LO) tak samo by zrobili :P. Ma zowsze Łomża
|
|
"...hmm z tego co wiem sprawca tewgo zabujstwa przy casablnace zostalk zamordowany przez ojca tej dziewczyny, on wyjechal do usa , a jej ojciec sie dowiedzial gdzie on w usa jest byl w stanie nowy jork i zamordowal tego morderce tej dziewczyny w casablance okoko za okoko zab za zab opowiadali mi znajomi z nowego jorku jak tam bylem..." NIE NO TERAZ TO WALNEŁEŚ BABOLA. CO MA DRUGI PRZYPADEK DO PIERWSZEGO. CHŁOPCZE CHODZI TU O PRZYPADEK NAPRZECIWKO BP. TAM ZGINOŁ CHŁOPAK NIE DZIEWCZYNA . PODCZAS DRUGIEJ SYTUACJI ZGINEŁA DZIEWCZYNA NA PLACU DYSKOTEKI. POST TEN ROZKMINIA NA TEMAT PIERWSZEJ SYTUACJI. MYŚLĘ ŻE WTEDY TO TY ŻADKĄ KUPE ROBIŁEŚ JESZCZE W PIELUCHĘ WIĘC ZAMKNIJ KIB...., I SIĘ NIE WYPOWIADAJ. PANIE Z TEGO CO WIEM....
|
|
Pogoda będzie ładna wiec się też wybiorę. Tylko, Panowie, nie drzeć chamskich haseł bo będę z dzieckiem :P
|
|
witam moze przedstawicie swoje plany spedzenia majowki poza Łomza, bo u nas to raczej nic ciekawego nie bedzie sie dzialo:( Zbych
|
|
Retransmisja bedzie w niedziele o 11.00 w TVP3 Dziś w radio podawali.
|
|
boj sie Boga ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Na poźnańskiej niedaleko karino bardzo blisko wjazdu do wiomaru tam jest cos tam ma kilka aut z ameryki i pewnie zajmuje się naprawą :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dzizas, ludzie, zaglada wam ktos do kieszeni? Jesli nie, to nie robcie tego innm. Co was to obchodzi? Jak zazdroscicie, to do roboty, tez bedziecie mieli.
|
|
|
|
senkju senkju for al !!!!!!!!!!!! -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
TERMINATOR - JAK DOBRZE PAMIĘTAM TO CZŁOWIEKIEM ODPOWIEDZIALNYM ZA TO TĄ MASAKRE BYŁ UPŚLEDZONY KLIENT. WIĘC NIE PISZ BZDUR JEŻELI NIE WIESZ NIC NA TEN TEMAT. TAK SIE SKŁADA ŻE PRACOWAŁEM W CASABLANCE BARDZO DŁUGO WIĘC DUŻO WIEM NA TEN TEMAT BO BYŁEM ŚWIADKIEM W TEJ SPRAWIE WIEC ZAKOŃCZ TEN TEMAT I NIE OPOWIADAJ TYCH GŁUPOT.
|
|
Angel, dawales? Czy moze slyszales jak ktos dawal? litosci.
|
|
jezeli sie nie myle, to chyba mnisi "wymyslili" wodke.
|
|
11114 mamy, sam robiłem. Seria 1111* to mój konik i paru sztuk brakuje więc Ptysiu do dzieła :) 11115 to Peugeot Partner, raz go widzialem ale bez aparatu.
|
|
Akcja przeciwko takim trollom jak CIASTKO, a on wyjezdza z tekstem "nie mam neo"… Gdzie ja zyje?
|
|
Ptysiu91 - zastanawia mnie: masz jakieś wtyki u admina?? Na NORMALNYM forum już być po 10 postach dostał bana (czyli w tym przeliczniku ptysiu91 powinien mieć ponad 400 banów :D ). Szkoda tylko, że to forum NIE JEsT normalne.... admin wyginął chyba wraz z dinozaurami...
|
|
ptysiu91 twoje wypowiedzi są z dnia na dzień coraz głupsze. Tak sie składa, że znam jedną z tych "kujonek" i nie uważam że ma coś z głową, z jej zachowania też to nie wynikało. Więc morał z tego taki ze ptysiu powinieneś skończyć nabijać bezsensowne posty i zająć sie czymś pożytecznym
|
|
Władze powinny dać dobry przykład i w ramach szerzenia tej szczytnej idei, samodzielnie przez kilka dni pokazać na kilku osiedlach, jak się sprząta psie odchody. Panowie Prezydenci, zasponsoruję Wam worki i rękawiczki! Od dzisiaj też sram na trawnikach. Ma zowsze Łomża
|
|
http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3283448.html
|
|
TO właśnie kwota 500zł była tłumaczona jako pieniądze na ewentualne późniejsze złomowanie samochodu polecam informacje http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=733745 ![]() z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |