Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gmina Łomża najlepsze miejsce do życia. |
tak to nie przesada do gmina przyjazna dla ludzi i prowadzenia biznesu. Pan redaktor napisał ,że to sypialnia a to nie jest do końca prawda . Ludzie się tu przenoszą bo można wygodnie i zdrowo żyć. Gmina dynamicznie się rozwija , nie ma zadłużenia i finansuje dużo nowych inwestycji w własnych dochodów bo przy mądrym zarzadzaniu po prostu ją na to stać. Efekt to największy przyrost mieszkańców, największy procent ludzi młodych. follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gmina Łomża najlepsze miejsce do życia. |
Te dobre wskaźniki to wyłączna zasługa sąsiedztwa z miastem, niedoszły ksiądz nie uczynił w gminie nic wyjątkowego, a stwierdzenie o własnych dochodach to mit. rudy błazen z druhem
|
|
paplik napisał(a): > Te dobre wskaźniki to wyłączna zasługa sąsiedztwa z > miastem, niedoszły ksiądz nie uczynił w gminie nic > wyjątkowego, a stwierdzenie o własnych dochodach to mit. > rzuciłem szybko okiem i pomyślałem, że tematem wątku jest \"Gmina Łomża najlepsze miejsce dla żyda\" ale po chwili Uświadomiłem sobie, że autor napisał ... \"Gmina Łomża najlepsze miejsce do życia.\" Takie zaskoczenie!
|
|
Powinni jakieś bramki ustawić przed miastem i pobierać z 10zł od chama za wjazd
|
|
nie przed miastem a za miastem bo nie wiem baranie bez szkoły czy ty masz 5 zł. żeby za miasto wyjechać sądząc po twoich wpisach
|
|
paplik co tak cię gryzie ten niedoszły kasiądz. Jak potrafisz pokaż lepszego od niego. Czekamy!!!!!!!!! follow me
|
|
...ów niedoszły ksiądz katolizuje i klerykalizuje gminę, nad którą sprawuje nierząd... rudy błazen z druhem
|
|
W Łomży już dawno wypłacili dodatek węglowy, by mieszkańcy mogli zakupić opał na zimę, a w gminie kasę przetrzymują na bieżące wydatki!
|
|
tu Ci przyznam rację. follow me
|
|
Wsiur ze wsi się zapluł. Mam zwyczaj zwalniać przed miastem a przyśpieszam za miastem. Od prostego chama opłata powinna być 20 zł, żeby nie obniżał inteligencji w mieście
|
|
nie dotyczy problem w tym ,ze teraz więcej wsiurów mieszka w mieście niż za miastem. follow me
|
|
Jak się wyprowadziłeś na wieś to jesteś chamem i twój SUV tego nie zmieni. Zresztą to widać na drodze, jak jeżdżą wieśniaki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |