Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardziej obawiajcie się Tuska, aniżeli Rosjan. |
A grać umiecie??? -.-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardziej obawiajcie się Tuska, aniżeli Rosjan. |
Nie jestem żadną feministką!!!!!! Ha ha ha ,ale się uśmiałam.Brzydko mnie nazwałeś.Tylko stwierdziłam fakty na dzień dzisiejszy.
|
|
Witam Z tego co mi wiadomo to dzieci powyżej 1 roku życia też mają refundację moje dziecko ma 1,5 roku i mam również zaświadczenie od alergologa zaświadczenie i bez problemu mam wystawiane recepty ze zniżką. Myślę że zależy od lekarza
|
|
gdzie można szybko zrobic paznokcie tak z dnia na dzien tylko solidnie żel/akryl?
|
|
temat ziecia w parku przemyslowym po raz pierwszy pojawil na 4lomza a stad trafil do innych mediow ktore go 'odkryly'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 trzeba czytac a nie tylko ruchome obrazki ogladac. zreszta red z 4lomza byl w tym reportazu jako informator i komentator a to o czyms swiadczy chyba???????????????????????? ________________________________
|
|
No jak sądzisz że facet do niczego Ci nie potrzebny, w dodatku jesteśmy żałośni i jeszcze stwierdzasz że są to fakty, no to fema jak malowana, ale jeżeli zmienisz nastawienie to może jeszcze dzięki jakiemuś facetowi trochę szczęścia uszczypniesz :)
|
|
steamy zchakowane mają ja bym nie grał z nimi xD
|
|
u lakiernika xD
|
|
na krótkiej z sklepie z upominkami.
|
|
"Znowu w życiu mi nie wyszło" ???
|
|
ahahaha sparing w cs'a po 6:D
|
|
Memphi, dvw, annex - DNO I WODOROSTY! Widać, że przede wszystkim gówniarstwo udziela się na tym forum, które nie rozumie co chciał przekazać autor tematu... Ale jeszcze zrozumiecie co jest w życiu ważne, jak od mamusi i od tatusia z domu wyjdziecie... Wszystko przed wami. A tym czasem hulaj dusza na forach i śmiej się idioto z istotnych spraw. To wam na razie idealnie wychodzi, więc róbcie to zanim osiągniecie poziom myślącego człowieka (o ile go kiedykolwiek osiągniecie...?) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to zwykły cpun !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |