Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pokazano rzeźbę Zbawiciela odwzorowaną z Całunu Turyńskiego |
Stary Głuszkowski vel rzeźnik przyjmie w nocy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pokazano rzeźbę Zbawiciela odwzorowaną z Całunu Turyńskiego |
Nie to nie.Oczekiwałem podejścia do sprawy na poważnie ale tu dziwni jacyś ludzie to za 18 zł kupie se studencki
|
|
Poczytaj sobie posty tego bezimiennego (...) to zobaczysz, jaki z niego ekspert od wszystkiego...
|
|
52 cm przekątnej, srebrna obudowa, w całkiem dobrym stanie, LG. dziś w Sympatii były dużo gorsze (wyglądające na graty) i mniejsze ekrany za ponad 200 - więc myślę, że 100 za mój to nie za dużo :) w razie co to podaj namiar
|
|
Nie żałuj na tym świat się nie kończy. Będziesz szukał coś znajdziesz.Prawda jest taka,że im więcej papierów masz to do roboty nie chcą przyjmować bo takimi trudniej rządzić.A,że za granicą byłeś to może ktoś pomyślał,że zarobiłeś tyle,ze nie musisz u nich pracować.Pewnych rzeczy lepiej nie ujawniać, bo nie wiesz na kogo natrafisz , ludzie są zawistni. Moja znajoma jak szła do pracy to już nie mówiła ,że ma wyższe wyk. bo bała się że odrzucą .......i przyjęli. Nie rozpaczaj ,tam wcale nie jest tak słodko ,chyba ze jesteś amatorem wyrobu chmielowego to ja rozumiem!
|
|
15 zł Metro Służew.To ok
|
|
Witam, A skąd Pani wyjeżdża, gdzie mamy się stawić ? Chciałbym z żoną zarezerwować te miejsca. Znajdzie się miejsce w samochodzie na malutką torbę podręczną z ubraniami. Pozdrawiam serdecznie
|
|
Nie trzeba się doszukiwać,postęp jest,w Łomży jest mniej napisów polskojęzycznych niż w N.Yorku i Chicago
|
|
ja wjem ... najgorsze pierwfszee 3 lata... puzniej w drógiej klasie jest jusz okej
|
|
Nie doszukując się podstępu - wpisując ten numer w google - co widzę? - psychiatra - Choroszcz :) czyli jednak żartujesz z tych ludzi? czy numer hr odebrał psychiatrom... możliwe to?
|
|
wypłacalny
|
|
Żart powinien być śmieszny, tu jest zwykłe oszustwo.
|
|
sic <--- Takie posty jak Twój nie są pożądane. Wprowadzasz ludzi w błąd a ja chcę im pomóc... Na pewno sama chcesz sobie tam załatwić pracę i nie jest Ci na rękę żeby inny kandydaci dzwonili na ten numer. Nie jest to postępowanie godne pochwały. Praktyka taka jest egoistyczna a także wysoce nieetyczna. Nie pisz proszę takich głupot... Twoja postawa nie jest wyjątkowa, duża część społeczeństwa ( głównie pracownicy korporacji) bierze udział w wyścigu szczurów co powoduje zatarcie więzi między człowiekiem, zanik relacji koleżeńskich, nastawienie na interes i na korzyści finansowe. Polecam Ci przemyśl swoje zachowanie! Pozdrawiam Bez poważania, no.name
|
|
Ja jadę w niedzielę do Białegostoku, milka na maila ci napisałem.
|
|
w dzien kobiet to najlepiej nawet do domu nie wracać wierzcie mi
|
|
weź ją tam, gdzie możesz potrzymac wciemności za rękę ;) (kino, teatr, koncert, samochód ;) ) w zależności od tego, co lubi ;)
|
|
gosci chce jechac w styczniu do wawy a jest marzec kumajcie troche.. przegapiles !!! rudy błazen z druhem
|
|
Do zobaczenia przy urnach na nowych wyborach ! Prawdziwi Polacy jednoczcie się ! Zadbajmy o lepsze jutro ;)
|
|
Jak stracę czas na czekanie na ciebie to nie wesoło będzie
|
|
Siemanko, mam pytanie czy sklep meblowy Abra jest otwarty w Łomży?
|
|
no ale autobus masz na wschodni a ja Cie koło metra wyrzucę ... Ok 12zł wezmę bo i tak jadę ... to już masz 6 zł różnicy;) Zapraszam To mam czekać czy nie ? bo mi się na Ciebie też nie widzi czekać na 12 mam być na szkoleniu w Warszawie
|
|
jedz na WZGS i tam zobacz
|
|
Nikt nic nie wie?? Hmmm. Pewnie więcej się na ten temat będzie na tym forum, gdy zacznie się rotacja pracowników. Ogólnie to na forach mozna znaleźć opinie o tym pracodawcy i warunkach pracy, zarobkach,ale np. w Wawie. Interesuje mnie natomiast o ile % w Łomży takie pensje są niższe i ile mniej więcej płacą...
|
|
znam no.name i wiem ze jezdzie do wawy nie boj sie rokendrol nie zawiedzie cie :) rudy błazen z druhem
|
|
To jest najlepsze... chcemy piękne zdjecia, z zajebistym bokhe ... oo i takie z oświetleniem i z 2000 obrobionych i jeszcze pan da nam oryginały co?? I jeszcze albumy i płyty! A ile chcecie zapłacić? No jak to? 500 zł?xD Bo jaka to robota pstryknac :P
|
|
A ja nie jestem i nie byłem studentem i mam 2500 zeta na łąpe a czasem nawet premia sie zdarzy. To nie ten kraj na studiowanie, ważniejsze jest zainteresowanie czymś niż sam papierek to tak w skrucie
|
|
jak wyżej. Chciałabym przekłuć ucho (industrial). Gdzie mogę to zrobic?
|
|
Witam serdecznie, Od ponad 3 lat zajmuje się profesjonalnym przygotowywaniem wniosków i biznesplanów. Mam na tym polu spore sukcesy, moi klienci otrzymali łącznie ponad 10.000.000 zł dotacji. Napisanie wniosku wymaga sporej wiedzy na temat obowiązujących przepisów i procedur urzędowych, dlatego odradzam samodzielne pisanie wniosku osobom, które nie miały z tym wcześniej do czynienia. Wystarczy jedno potknięcie formalne lub merytoryczne by wniosek został odrzucony przez urząd. Co prawda można ponownie ubiegać się o dotację jednak, zanim urząd ogłosi następny nabór może upłynąć kilka miesięcy. Dlatego nie warto ryzykować, lepiej to zadanie powierzyć profesjonalistom, dzięki czemu oszczędzasz czas i zyskujesz pieniądze – obecnie aż 20.196 zł. Napisze dla ciebie wniosek o dotację z urzędu pracy. Wniosek będzie przygotowany indywidualnie pod określoną działalność i zgodnie z wymogami formalnymi obowiązującymi w urzędzie pracy w którym będziesz starał się o dotację. Podpowiem także bardzo korzystne rozwiązania, które pozwolą na uzyskanie dodatkowych pieniędzy na rozwój firmy i uzyskanie maksymalnych korzyści. Zajmuje się tym nieodpłatnie, działalność moja finansowana jest ze środków z programu Kapitał Społeczny. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania proszę o telefon na nr: 85 719 10 91 Zapraszam, chętnie pomogę i udzielę odpowiedzi jak w praktyce przebiega ten proces.
|
|
sorka, ale jak studia kończy prawie każdym stały siętak powszechne, to kto będzie kopał rowy? jezdził TIRem? :)
|
|
no.name nie pier**l to twój nr bo tak się z nim obnosisz, czekasz tylko by ktoś cię odwiedził w tym wariatkowie...
|
|
takie są realia a w biedronkach swego czasu to inaczej było Jak nie pasuje to niech dama siedzi w domu i czeka na księcia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |