Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teraz jak mi ciocia z USA przyśle 100 dolców |
Jaki mają klopot, aby odejść z "Narwii" jak "Narwii" nie ma i nie będzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teraz jak mi ciocia z USA przyśle 100 dolców |
a mi powiedzieli ze do 28 pracodawca ma czas bo moze w tym terminie tez wyslac listem poleconym to prawda? czyli ma 7 dni tak ? wiec 7 marca podanie sie składa?
|
|
Agnes26 nie śmieszne tylko prawdziwe , jeśli ktoś podchodzi profesjonalnie do swojej pracy to nie kupuje chińskich lakierów tylko zaopatruje się w profesjonalnych firmach i dobrze wykonuje swój fach a nie robi prowizorkę :) a po niższej cenie lakier "hybrydowy" utrzyma się ile ? 3 dni ? he he Wydawać pieniądze na takie zabiegi trzeba z głową a nie gdzie taniej , liczy się efekt a nie zawsze cena :)
|
|
Ale za jakie pieniądze ? Aż tak źle ?
|
|
a właśnie ile Cię wyniosło all bo Paweł płacze i też chce ostre ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Agnes26 po prostu produkty do manicure hybrydowego nie są tanie i cena 50zł jest już okazją jeśli ktoś robi taniej niż cena która podałam to na pewno kosmetyki są słabszej jakości i manicure odpada po paru dniach , nie mówię że dziewczyna która to robi nie wykonuje dobrze swojej pracy tylko chodzi mi o kosmetyki których używa.Wiem co mówię , bo od dłuższego czasu mam manicure hybrydowy,byłam u paru pań które mi go wykonywały ,więc mogę stwierdzić ze firma na jakiej pracują ma bardzo duże znaczenie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |