Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wierny Bogu i Ojczyźnie. Ks. Jerzy Popiełuszko – wzór niezłomności |
Gołota to już emerytowany bokser. Fakt. Tak, czy siak najlepszy bladoskóry bokser w prawdziwej wadze ciężkiej!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wierny Bogu i Ojczyźnie. Ks. Jerzy Popiełuszko – wzór niezłomności |
dyrektor moze i nowy ale standarty i program działania ten sam.
|
|
do pika. wlasnie mam takie plany, jechac do niemczech na budowe:) tylko najpierw musze cos zarobic w polsce:(
|
|
w łomży ciężko....
|
|
A jakie sa ceny?
|
|
Taki temat założyłem w ubiegłym tygodniu . Pojawiło się nawet kilka rozsądnych wypowiedzi. Nie wiem tylko dlaczego zniknął po trzech dniach z forum . Jak na razie nikogo o nic nie podejrzewam ale chętnych do wypowiadania się na temat pracy straży miejskiej oraz potrzeby utrzymywania takowej w łomży zapraszam do wypowiedzi. Ps. Tuż po ukazaniu się postu (dwa dni ) udało mi się zobaczyć pieszy patrol sm. Nie powiem ale to już miłe zaskoczenie.
|
|
a gdzie jest ten ZSDIG?
|
|
Ja ostatnio zaparkowalam na parkingu u kolezanki pod blokiem gdzie jest miejsce wyznaczowne do parkowania tylko dla mieszkancow i nigdzie blisko nie ma Parkingu i weszlysmy tylko na gore na 2 pierto wzielysmy sprzet stereo schodimy a tu bilecik ze zaparkowalam w miejscu nie dla mnie. To chore!!!!!!! To gdzie ma parkowac znajomy rodzina takich osob????!!!! Niech sie lepiej zajma lumpaki ktorzy stoja pod sklepami i zaczepiaja!
|
|
Niebawem zniknie śnieg i ukażą się zasrane trawniki i chodniki - może tym by się wreszcie zajeli i przypilnowali właścicieli psów
|
|
trochę daleko tam...a na nowogrodzkiej nie ma bo byłem.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |