Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To chyba muszą byc geniusze... |
Rzygać mi się chce jak patrzę na ten ,,współczesny" sposób świętowania Wielkiej Nocy.W telewizji post, czy nie post to już miesiąc przed świętami: jajeczka,baranki,pisanki, ale nikt nawet nie wspomni skąd to się wzięło!?Jezus po przez swoją męczeńską śmierć zmartwychstał żeby nas zbawić,otóż to.Dla przykładu ,,Wielki Tydzień'',a ludzie zamiast w kościele, uczestniczyć w tych jakże ważnych tajemnicach Męki Chrystusowej to obijają się to tu to tam.To bardzo przykra rzeczywistość...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To chyba muszą byc geniusze... |
Trzeba uważnie oglądac tv apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hahahaha ale ci melomanie ptysio pojechal hahahahaha :D lepszego tekstu w tym miesiacu nieczyatalam :D hehehehehe poezja :D mam nadzieje ze juz cie ptysio uswiadomil i nietrzeba ci wiecej komentow na ten temat :D Zbych
|
|
"Kilka" czyli dwie :) Wejdzie jedna (BL 08000), swego czasu sam na nią ostro polowałem ale bezskutecznie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |