niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawostki....Czy nas to dotyczy ?

Szkoda GABO, że się nie spotkali¶my w Koterii wczoraj. Nie wiem czy Ty tam byłe¶, ale ja tak. Wszedłem (z kilkoma znajomymi).... nawet obejrzałem kilka ¶wietnych (w mojej ocenie - laika) grafik... a po kilku chwilach zostałem zapytany o zaproszenie.

Skoro nie byłem oficjalnie zaproszony, wyszedłem - nie chc±c robić tłoku moj± skromn± osob±.

Zastanawiam się dlaczego w kalendarzu imprez na 4lomza (tak chwalonym do tej pory) nie było żadnej informacji o wymaganych zaproszeniach. Zastanawiam się kto wpisywał tę informację do kalendarza i kto spowodował, że kilku moich znajomych nie będzie chciało już zachodzić ze mn± do tego lokalu.

hmmm...?!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawostki....Czy nas to dotyczy ?

Miałem tam pój¶ć, ale w ostatniej chwili musiałem zmienić plany. Dobrze się stało wobec tego, że nie poszedłem, chociaz nie wyszedłem na.... Lub nie zrobiono ze mnie dmuchanego balona. Zawsze zostaje bar Mewa na Sikorskiego tam chyba zaproszeń nie sprawdzaj±.
Pozdrowionka

Piotr, przepraszam za pytanie. Który jest ten prawdziwy łomzyniak. Może ten niebanalnej urody rogacz? czy raczej przecudnej urody motyl, a może łab±dek.

Ehh Panowie koleeeedzy...;))

Proponuję poniedziałek ok. 8.15 ? tj. 5.08

Ciebie tam nie ma evaa?

Krzysku, to nie w tylko 17latkach problem... Najwiecej wypadkow powoduja przeciez dorosli zupelnie, swiadomi (czasami mniej) "imprezowicze". Wypije i siada za kołkiem, a pozniej mamy takie wlasnie podobne kwiatki.
Co do policji, owszem patroli powinno byc wiecej, chociazby aby "lapac" tych 17atkow, ktorzy setka jada po Legionow, tylko skad wziac patroli przy obecnym stanie budzetu. Policja nie moze przeciez tylko stac z radarem na ulicy.

:-C

Jedyn± rad± jest generalna przebudowa ronda. Projektantom naszego skrzyżowania zabrakło na pewno wyobraĽni, a być może i specjalistycznej wiedzy.
W takich miejscach jak zbieg ulic Piłsudskiego i Zawadzkiej, gdzie z trzech stron dojazd do skrzyżowania ułatwia rozwijanie większych prędko¶ci (jest "z góry"), nie można budować tak obszernych i szybkich rond. Proszę zwrócić uwagę na nowe rondo w Wyszkowie czy w Ostrołęce.
Je¶li miasto nie ma funduszy na przebudowę, doraĽnym, tanim i skutecznym rozwi±zaniem mog± być progi zwalniaj±ce, tzw. leż±cy policjanci. Żadne znaki STOP-u czy częste kontrole policyjne problemu nie rozwi±ż±.

Hej Aniu!!
Tez chetnie poge pokorespondowac z Toba, zamierzam tez w najblizyszm czasie udac sie do NY, moj kumpel juz tam jest 2 lata i niezle sobie radzi:)

A czytać to juz nie umiemy...? ;)

Zbigniew Ciborowski jest łomżaninem - jego rodzina mieszka w tym mie¶cie od kilku pokoleń.

:-C

Tak sie przysluchuje wszystkim rozmowom, zbieram do kupy i dochodze do wniosku, ze w Łomy nic sie nie udaje, na nic nie ma pieniedzy, nic nie warto robic, nic sie nie przyjmie i nic nie bedzie. Zarowno kolej, parki z fontannami, skrzyzowania - ronda, jak i Via Baltica, obwodowka, druga nitka Legionow i inne podobne pomysly.... Typowo umierajace miasto. Nic dziwnego, ze mlodziez stad ucieka, bo i jaka tu przyszlosc? Przeraszam, ale musialam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org