Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z tym światem, - totalny manekin? |
Jutro tj . 21-02 po 18,00 wracam z Gdańska do łomży i mam miejsca 1 tel. 728-542-689
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z tym światem, - totalny manekin? |
|
Na pewno właściciel nie liczy na takich kasztanów jak ty czesia oraz takich klientów którzy poza siarą nie pili innego wina niestety:)) Przyjemna knajpka z dobrym jedzeniem oraz przystępnymi cenami.
|
|
Ktos napisal ze otwieraja venede, a oprocz tego nic sie nie dzieje, a jak nie było venedy to gadano ze nic sie nie dzieje, a jak postawili venede, to dalej nic innego sie nie dzieje.Co wy kur^wa myślicie, że wam tu w koło coś będą budować , jakiś nowy york ???? banda de^ili
|
|
konsul2 - nawet jak pod nos podetknąć, to będzie za mało - bo pewnie za najniższą krajową. ale ci co naprawdę chcą, to właśnie godzą się na początek na to, aby pracować. W Warszawie np. też nie wszędzie od razu zarabia się kokosy. Ale lepiej narzekać i nie mieć nic.
|
|
ZA ten stan to odpowiada tylko sprzątaczka w filharmonii i ten kto zleca jej pracę . Pan Zarzycki i UM nic do tego niema . Jak by ktoś nie wiedział „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Zenit... ubliżasz kobiecie, ale ja nie jestem z pań co to "ą" i "ę". i zapewniam , że jeszcze bym Cię zadziwiła przetrwaniem w ekstremalnych warunkach, w których Ty, na pewno nie dałbyś sobie rady. potraficie się tylko przechwalać! mimo wszystko... ja Ciebie też lubię!
|
|
PEPESZA JESTEŚ KOBIETĄ? :0
|
|
''że jeszcze bym Cię zadziwiła przetrwaniem w ekstremalnych warunkach'' uhhhh :)
|
|
Tak na 10kg wędlin. rudy błazen z druhem
|
|
wiecej informacji pod nr. 504124659 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |