wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no to koniec PIS-u w Łomży !!!

200 tys. zł zadośćuczynienia i tysiąc złotych miesięcznej renty otrzyma 8-letnia dziewczynka, która wskutek założenia przez lekarzy zbyt ciasnego gipsu ma niesprawną rękę - orzekł dziś Sąd Apelacyjny w Gdańsku, podtrzymując wyrok sądu niższej instancji.

Przedstawiciele szpitala bronili się twierdząc, że kłopoty zdrowotne dziecka to skutek komplikacji wywołanych przez złamanie ręki.

Nie dość że wina lekarzy jest ewidentna, to jeszcze przed sądem próbowali zwalić winę na komplikacje po złamaniu. I jak tu mówić o etyce lekarzy, może nie wszystkich, ale to też nie są wyjątki.

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Miejmy nadzieję, że nie tylko w Łomży !

Popieram ptysia! Oczywiscie ptysia80!
Dziewczyne tak potraktowqac to tylko pies albo jakis psych umie!

Re: no to koniec PIS-u w Łomży !!!

najlepiej by było żeby policja wcale nie reagowała tak ? tylko co wtedy byście mówili jak by się cos stało: "wina policji ! gdzie oni byli ?!" zawsze trzeba na kogoś narzekać a oni tez musza jakoś redę dawać osobom które lekko mówiąc nie odpowiednio sie zachowują. . .

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Czlowieku ale skad ty wiesz co sie tam wydarzyło!! Widzisz tylko zdjecie ktore przedstawia kilka postaci...Nie wiesz jak zachowywala sie ta dziewczyna,czy byla pod wplywem jakichs srodkow odurzajacych,czy była agresywna itp.Chłopie nic nie wiesz,wiec prosze nie wypowiadaj sie na temat Policji gdyż masz o niej zero pojecia!! A ci ludzie narażają wlasne zycie aby taki skur... jak ty siedzac na meczu kilka miejsc dalej czuł sie bezpiecznie!! Pozdrawiam i proponuje zamknac temat....

Mój post odnosi się oczywiście do mieczkosia 997.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org