czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zmieniłem zdanie...

moze juz wyszla fifa 2004?jak ktos ma to nich sie zglosi albo tak pogadac o gierkach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zmieniłem zdanie...

Macie rację

W Smmtechu nie jest za ciekawie (czyt. jest tragicznie) jeśli chodzi o kulturę osobistą sprzedawców.
Ja osobiście stałem około 20 min i czekałem żeby sprzedawca łaskawie skończył pogawędkę ze swoim koleżką. Pogawędka dotyczyła jakiejś libacji alkoholowej a treść romowy upiększały niecenzuralne określenia dotyczące najstarszego zawodu świata i miejsc erogennych kobiety i mężczyzny. Drugi ze sprzedawców w tym czasie uskuteczniał rozmowę za pośrednictwem gg. Nieźle co ???!!!

Panowie z Simmtechu trochę pokory i szacunku dla klienta !!!

Tiger

a czy ten sprzedawca nie jest przypadkiem towim szwagrem, Ty robisz mu reklamę.
Jeżeli tak nie jest to w poniedziałek tam się wybiorę i wybadam sprawę

Zapytaj w sklepie, mały warezowcu ;-P

Mr S

Pozostając w sferze komputeryzacji, jaki program typu OCR polecacie?

Mr S

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno"

ludzie :> spokojnie. z tego co wiem, to NASK nie predko wogle ruszy z ta inwestycja w Lomzy, o ile wogle ruszy :) hehe.

nie chce tez mowic, ze informacje o tego typu inwestycji przez NASK podalo juz w kwietniu Radio BAB. :> hahha, wiec nie wiem, czemu teraz tak sie rozgoraczkowaliscie.

jak juz ruszy inwestycja, to sie wtedy pomowi. poki co, ta rozmowa jest moim zdaniem troche na wyrost :> Poki nie zobacze NASKu, nie bede wierzyl, ze jakąkolwiek inwestycje oni w tym rejonie wykonają :>

Pozdrawiam

eh. nie strasz mnie :) tyle kasy na studniowke.. ja zbankrutuje w tym mechaniaku :( ...

Dobrze jest gdy ktoś protestuje - znaczy że analizuje to co sie dzieje dookoła niego. Wydaje mi się że pisząc cokolwiek na forum 4lomza podaje to do publicznej wiadomości. Nie ma żadnych ograniczeń w dostepie do tych informacji, i każdy może poczytać to co zostało napisane ( także i tą odpowiedz o ile nie zostanie usunięta przez moderatora :-) ). Jaka jest różnica, czy są to wiadomości dostepne przez net, czy na papierze w bezpłatnym czasopismie. Ważne jest chyba to, że nikt nie bierze forsy za publikacje naszych treści sprzedając "Bezcennego" A jesli zależy nam na publicznej dyskusji to chyba lepiej jest mieć jak najwieksze grono odbiorców naszych mysli, no chyba że ktoś czuje że nie ma racji, badz silnych argumentów by swoje twierdzenia ( protesty) obronić.
Pozdrawiam
P.S. Zupełnie nie rozumiem co chciał "KTOSIU" powiedziec w zdaniu po słowie PROTESTUJE !

---
PGG

Jesli chodzi o ceny studniówek w innych szkołach, przyznaje że nie mam pojęcia jakie sa to koszty. Wiem jednak że w polonezie jesli organizuje sie przyjęcie jakiekolwiek - np cos w rodzaju wesela to impreza kosztuje ok 100zł od głowy. Zapewniona jest full obsługa, extra poszamka, itd. Nie ma muzyki ,którą można zorganizowac w postaci muzy MP3, do tego dochodzi jeszcze koszt ciasta jesli było by takie zyczenie. Jeżeli studniówka jest w szkole, trzeba zapłacić za wypozyczenie zastawy, za obsługe - czyli kelnerów, za orkiestre - przyznaje że lepiej zatrudnic dobrego DJ, podkreślam dobrego DJ, + koszty wystroju sali gimnastycznej oraz poszczególnych sal, to wyjdzie sporo kasy, i byby to koszt wtenczas kolo 250zł. Za moich czasów to rodzice przygotowywali wyżerke na studiówkę, uczniowie organizowali wszystko do wystroju sal, i to rodzice obsługiwali własne dzieci oraz grono pedagogiczne. Nie jest to żadna ujma, a koszt przedsięwzięcia spada o połowę. Zastawy tez nie musi nikt wypozyczać - każdy może przecież przynieśc fragment zastawy dla 3 osób tz siebie, partnera(ki) oraz któregos z nauczycieli (dowolnie) i sprawa jest załatwiona. Ale jesli rodzice chcą byc mili i uprzejmi dla E.B. to ja się nie dziwię że dają się wodzić za nos, a wtenczas koszty rosną. Mówiąc kroko "uczniowie mechaniaka łączcie się" i nie dajcie się robić w rogi !~
Pozdrawiam

Pas100r problem z koszykarzami w Mechaniaku polegana tym, że panuje taka zasada: "jak jestes dobry i nie grasz to zostajesz na drugi rok", natomiast np w II Lo panuje inna filozofia "grasz to napewno zdasz". Tamtejsi uczniowie moga nawet nie chodzić na lekcje i dzięki pomocy tamtejszego nauczyciela od WFu (i trenera koszykarzy) i tak mają przynajmniej dwóje zapewnione. Natomiast w Mechaniaku nic nie pomaga gra w kosza, a absencja na lekcjach z powodu meczów jest traktowana prawie jak ucieczki z lekcji i gdzie tu sprawiedliwość???

Ktosiu ma części rację. Przeciez gdy tworzymy sobie w necie konto e-mailowe to zaznaczamy opcje, ze zgadzamy sien a wykorzystanie naszych danych osobowych (i nawet jakaś ustwawa na to jest). Natomiast gdy piszemy nasze opinie na 4lomza to nie zgadzamy sie na cos takiego. Radze wiec wladzom portalu przemyslec swoje dzialania i rozsadniej podejmowac decyzje co do ksztaltu "bezcennej"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org