Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pielgrzymka |
Zamiast siedzieć w domu i pisać bzdury na forum proponuję: z racji tego, że pada śnieg, namawiam wszystkich do ogólnego spotkania się w dogodnym terminie i miejscu w celu wykonania największego bałwana na skalę księgi guinnessa. Myślę, że dobra reklama miasta. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pielgrzymka |
Czy gdzieś w Łomży można kupić osłonki do domowego wyrobu wędlin? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja tam pułkowo milo wspominam spoko chlopak
|
|
Widzę, organizator prytomny, nie nakrzyczał za prowokację :) Mnie w środku oraz UE dobrze, a i wiek nie ten ale powodzenia, przynajmniej zajęcie i skrajny kurs ekonomii zaliczycie
|
|
jest jeszcze kilka rond i tych wielkich stodół co zwą kościołami
|
|
Jantar co ty pier***** znow o tych dotacjach... zle ci w łomży to przenies sie na wies i zobaczymy jaki warzniak bedziesz... kłuje cie to po gałach? trzeba bylo rozwijac sie na wiosce to tez mialbys dotacje i dzis bys nie narzekal...
|
|
taa, pizza i kebab, ach ta nowomoda... :D ________________________ A może płytki granitowe Cię zainteresuje? Kto wie ;)
|
|
hehe, fajnie się czyta opinie pracodawcy, prosiłbym o jeszcze więcej ^^ ________________________ A może płytki granitowe Cię zainteresuje? Kto wie ;)
|
|
ok1700zl
|
|
witam, mój mąż głowi się od kilkunastu dni nad zakupem akumulatora, ogólnie twierdzi, że w Łomży nie można takiego kupić i przeczesuje sieć w poszukiwaniu właściwego... przedwczoraj znalazł taki akumulator: http://www.batcar.pl/akumulatory-samochodowe/eurostart1.html firmy Euro-Start i w związku z tym czy mógłby ktoś nam doradzić czy warto kupić takiej dobrej jakości akumulator? czy naprawdę charakteryzuje się niskim zużyciem wody i czy jest przyjazny dla środowiska?
|
|
faktycznie m i nadczym sie glowic urbi et orbi !
|
|
fajny pomysl :) mogloby byc nawet ciekawie :)
|
|
jaki to lancuszek jetem zainteresowany nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam Serdecznie, Jestem poważnie zainteresowany biznesem. Czy dysponuje Pan lokalem, jakimiś środkami finansowymi ? Chętnie nawiąże z Panem współpracę. Proszę o telefon na nr: 85 719 10 91 Nie mieszkam na co dzień w Łomży lecz tu się wychowałem i tu chcę inwestować swoje pieniądze i kapitał ludzki! Proszę o kontakt na ten numer telefonu.
|
|
fajny pomysł:) Bugi zaproponuj termin i miejsce może będą chętni
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |