Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jeśli PiSlamista to komuch |
Sam jesteś baran capiący na odległość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jeśli PiSlamista to komuch |
U mojej znajomej było to samo - przyszła jednoosobowa komisja, kazała przykręcić ogrzewanie a najlepiej to siedzieć przy otwartych oknach...zimą..:D
|
|
witam proszę o kontakt kierowce tego o to pojazdu o kontakt wiadomo mi ze mimo warszawskich tablic jest on z lomzy lub bliskich okolic ewentualnie zapłace za podanie mi nr tel wlasciciela lub adresu celem wyjasnienia przyczyn wybicia szyb w moim aucie
|
|
fajny masz nick typie :-) Gloria Satani!
|
|
nie tylko w Łomży są tacy \"fachowcy\". Kładł płytki w Kolnie i zabrakło fugi to zafugował podobną, widniejszą i szybko uciekł, bo jeszcze była mokra i nie odróżniała się od poprzedniej
|
|
O szeryfie słyszałam z opowiadań starszych mieszkańców. Fajnie , że wrzuciłeś ten filmik .... Mordownię Satyr pamiętam :-))))) ....a słowo <trupek> to dla mnie już tylko potoczna nazwa sklepu .... jak wspomniał wolny niewolnik ...tego naprzeciwko małpiaka:-). A swoją drogą ....ciekawe czemu tak nazwali <ten przybytek>? wolny niewolnik - thx;-) za filmik :D:D ....
|
|
we... poważne odpowiedzi proszę..
|
|
Stolec na kacu
|
|
Juz zaraz twarz Jezusa, a moze to twarz Bin Ladena??? ludzie widza to co chca zobaczyć, kiedys gdzies w Polsce bylo fabryczne przebarwienie na szybie , zaraz pielgrzymki tam organizowali , żenada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |