wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szczęśliwcy \"zielonego ładu\" z Sri Lanki, czyli - dzień w którym uciekają k.w.y.

dziękuję Ci meridol!

w samą porę żeś mnie ostrzegł!
ja też się chciałam zgłosić, że mogę upiec, a tylko dzięki Tobie, nadal nic o mnie nie wiedzą!

jeszcze raz dziękuję!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szczęśliwcy \\\"zielonego ładu\\\" z Sri Lanki, czyli - dzień w którym uciekają k.w.y.

http://www.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100

Re: Szczęśliwcy \\\"zielonego ładu\\\" z Sri Lanki, czyli - dzień w którym uciekają k.w.y.

Borawski nie ma takiego mana jak w wordzie ma starszego , u kamińskiego jest taki sam model ale też starszy bo 2007r.

z tym "wykrztałceniem" to chyba trochę przesadzasz!

Masakra ...

Masakra ...

no

sprawdź na poczcie MTU chyba ja tam mam i jest dość tanio jak nie to polonia ma chyba podobne ceny wszystko zależy od twoich zniżek

Jak Madonna to tylko to :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q7RJD-2V0b0

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

najtaniej to mają w link4,dają taki sam papier dla policji jak reszta,a tylko to potrzebne.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak smakują owoce morza w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org