Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ginekolodzy w USA alarmują: Aborcja to nie jest opieka zdrowotna |
witam posiada ktos płyte Łap za mikrofon??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ginekolodzy w USA alarmują: Aborcja to nie jest opieka zdrowotna |
Witam, jedzie ktos może w czwartek popoludniu do Gdańska? Prosze o kontakt 505 702 369. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ehhhh chyba mam pecha do kobiet :)
|
|
fanka jak masz na imie tak naprawde urbi et orbi !
|
|
darek wyluzuj, wlazłeś dopiero na forum to najpierw byś się ogarnął i zczaił ocb :)
|
|
omg :) człowieku....ogarnij się :)
|
|
...i niby kto będzie ich kontrolował?sami siebie?w policji dawno mają,a nie słychać nic o wykryciu funkcjonariuszy z zawartością w wydychanym,jakoś nie chce mi się wierzyć,że przez diesiątki lat żaden się nie trafił. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Byłam widziałam:)Rzeczy niektóre mocno uszkodzone ale niektóre tylko trochę Rzeczywiście żeby upolowac coś fajnego trzeba chyba stac w kolejce Ja byłam niestety trochę po otwarciu i nie było zbytnio wyboru.Widziałam to co mają inne dziewczyny i stąd moja opinia ze fajne.Ja akurat nie trafiłam na nic ciekawego.Moim skromnym zdaniem chyba lepiej kupic cos nowego i naprawic.:) rudy błazen z druhem
|
|
Hammer, co prawda jest z Białegostoku ale bardzo dobrze prowadzi wesele, profesjonalny zespol wedlug mnie i mojej zony :) i co najwazniejsze wokal prowadzony przez kobiete i mezczyzne. polecam! www.nawesele.pl
|
|
No cyrk to tak. Ale zamów koran!
|
|
Wie ktoś może coś na temat tego sklepu w łomży ? slyszalem że są tam niezle ciuchy po niskiej cenie ze skazami
|
|
Miałem z nimi do czynienia, zawziętość, wredność, po południu głupota. Nic nie wart naród, nie życzę nikomu żadnej styczności z nimi. Ktoś kto napisze, że są w porządku to: 1. Albo natrafił na kogoś, kto jest tym 1% spośród nich w porządku. 2. Nie zna ich od kuchni. 3. Sam jest kurpsiem. Kurpsie, którzy szczycą się swoją tradycją (śmieszną, bo jak głoszą są uciekinierami, którzy wywodzą się z carskich więzień), którzy są wielce Bogobojni (to tylko mit przed figurą i przed plebanem, a ich zajadłość nie ma granic) są w rezultacie większością, która należał do PZPR, która w dużej mierze do dziś umie korzystać tylko i wyłącznie ze starych bolszewickich znajomości, m.in. w załatwieniu dobrej posadki. O kulturze nie wspomnę... , chamstwo i słoma z butów. Naprawdę dużo lepszymi, kulturalnymi ludzmi są łomżyniacy.
|
|
WSA: 1.stypendia są wypłacane regularnie co miesiąc 2.wpłacane na konto lub odbiór w kasie Uczelni 3. jedyna opłata to za wydanie dyplomu (maksymalnie może być to 80zł) plus ewentualna opłata za wydanie suplementu B w języku angielskim. Pamiętaj, że wszelkie inne opłaty są niezgodne z Prawem (Rozporządzenie Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego z 14.09.2011r.) Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|