Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
islamista zastrzelil gejow w Norwegii |
(informacja dla klientów lub przyszłych klientów) Promocyjne Wale Tynkowanie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: islamista zastrzelil gejow w Norwegii |
piotii a Ty masz?
|
|
kukulka, zmieniłem modem. ja mam taką funkcję w routerze, automatycznie łączy. Huawei E586 srebrny cena nie powalająca, ale ja kupiłem za 250 zł nowy, więc... bez simlocka, działa na Aero2, Play, Orange, Plus i sam wyszukuje ustawienia do łączenia za pierwszym razem i nic nie musisz wstukiwać. narazie jak na 460 zł to za drogo :( ale jakimś cudem kupiłem ostatni egzemplarz w niższej cenie, znajomy polecił. a sam jestem również zadowolony. http://www.ceneo.pl/15488315 najważniesze to, że nie muszę ściągać cracków do automatycznego łączenia i mam wi-fi na 5-ciu urządzeniach, na Aero2 - porażka, ale na Playu śmiga :D
|
|
Gdzie znajdę te kosmetyki w Łomży?
|
|
Kilku moich kolegów pracowało... żaden nie chwalił, a poszli tam tylko i wyłącznie dla zdobycia doświadczenia... Kierowca nie ma swojego auta. Każdy pracuje jak tzw. skoczek. Dziaisiaj jedzie tym autem a pojutrze innym. Każdy nosi CB radio i antenę ze sobą w torbie bo nie wie którym jutro autem pojedzie. Odpowiedzialność za ładunek oczywiście jest. Jak pobijesz to zapłacisz. Jakieś stłuczki autem- naprawa potrącana przynajmniej częściowo. Jeździsz zgodnie z przepisami o czasie pracy kierowcy. Surowo zabronione jest przekraczanie czasu jazdy/ czasu pracy. Poza tym to prawdziwa szkoła życia... Warto tam iść, nabrać doświadczenia i pokory... Od marca przejmuje Dobroplast zagraniczna firma. Mają być duże zmiany, ale czy na lepsze... Czas pokaże...
|
|
A ja w tym roku w prezencie dostałem Dance Macabre:(
|
|
to sie twój kawaler nie sprawdził.
|
|
To co jedziemy z papierami?:)
|
|
Witam Jadę jutro z rana do warszawy, mam wolne miejsca jak ktoś szuka transportu w razie czego pisac na thewillofd@gmail.com
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
dH to są stopnie twardości wedł. skali niemieckiej, odpowiednik 7,8ph to ok. 18-19dh, osobiście mam ustawione 19 w swojej zmywarce
|
|
Podaj email wysle ci tel do osoby ktora je ma
|
|
Ile kosztuje kurs na prawo jazdy kat. b i a?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |