Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
minister jednej choroby podaje ... |
Miła przyjaciół rozmowa:) Autor: Andy C (---.net) Data: 24-08-11 00:43 zezowate szczęscie co tam u Ciebie słychać? ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 24-08-11 15:08 Andy C dziękuję, jakoś się wjedzie nie najgorzej , a co to za psi kuta.s ten - Andy cֹ - co Ci brużdzi i podszywa się pod Ciebie ? a - Andy B - to co jakiś klon ? ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: Andy C (---.net) Data: 24-08-11 16:36 zezowate szczęscie no podszywa się to ten 4 krop i serducho (czyli ten co miał serce w niebieskim kolorze zamiast nicka) Andy B, Andy D co kiedyś kogoś tam straszył to zemsta PiS u na moje posty za***ł mi hasło na forum nie mogłem wejść . Prezes go chyba wynajął wolny kraj a ścigają za poglądy polityczne;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: minister jednej choroby podaje ... |
Różne są poglądy na religie... tj. dlaczego trzeba sie wyspowiadać z tego że współżyło się z partnerem ? - Kochamy się a przecież to miłość dał Bóg - Spowiadać się trzeba z tego czego się załuje ... a tego akurat się nie żałuje itp - itd nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak do lekarza czekacie po tygodniu to wam źle , jak lekarz chce do was przyjśc to kuźwa od razu złodziej i oszust !!!! Dogodził wam kto kiedy po.je.bany Narodzie??? Tacy po.pier.leni to tylko Polacy mogą byc !!!! :):):) rudy błazen z druhem
|
|
www.csdiety.pl Centrum Skutecznej Diety w lomzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |