wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pisowskie zero chce uniewinnić morderców...szok !

Marcinkiewicz w katedrze :) to niewiem czego tam szukaja:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pisowskie zero chce uniewinnić morderców...szok !

agenci pewnie sprawdzaja teren
albo ktos podklada bombe

no tak władza brata się z ludem
poprzez opancerzone bmw które iestety nie ujeło się na fotce
na prawo od tej ciemnej terenówki

http://ksebki.9g.pl/dscn5375.jpg

jest widziałem dziś w godzinach popołudniowych na stacji benzynowej na Wiejskiej
niestety było bez szacownego gościa :-)

Z tego co wiem to później nasz premier tam przyjedzie.

Tak powinno jest ale nie jest - niestety.

to jest przykre.

Jeżeli jeszcze nie rozliczyliście się z fiskusem to apeluję: przekażmy 1% naszego podatku na dzieci Piotrka i jego żony. To wspaniali ludzie !!

hehe potwierdzam tylko słowa uli :) spotkanie całkowicie na stopie kolezenskiej sie odbywało heheh :D

A może lepsze od "zbierania materiału dowodowego przeciwko uczniom" przez instalacje monitoringu było by zorganizowanie zajęć na których uczniowie mogli by odkryć jakieś swoje zainteresowania i je rozwijać? bo czy ta frustracja i agresja nie wypływa czasem z nudy i braku zainteresowania ze strony otoczenia? Może warto pokazać młodym ludziom że istnieją inne metody na dowartościowanie własnej osoby poza przemocą np przez rozwijanie wiedzy z dziedziny która leży w kręgu zainteresowań?

Z lekarzami rodzinnymi nie ma problemu, ale na specjalistyczne badania czeka się i kilka miesięcy, a na operacje można się już nie doczekać jeśli się za nią nie zapłaci.
Niestety na leczenie prywatne u dentysty państwo mnie zmusza ponieważ, na koszt państwa moge sobie wyleczyć tylko 4 przednie zęby. Najwidoczniej minister pomyślał że istotne są tylko te zęby które widać ;) a jeść możemy i marchewki.
A`propos czech wiem że tam państwo dopłaca do pacjęta, ale takie rozwiązanie powoduje że koszt usług pokrywają po części ludzie którzy z nich faktycznie korzystają.
Natomiast po sprywatyzowaniu sektora ubezpieczeń społecznych pewnie zniknęło by te marnotrawstwo pieniędzy o których Bella wspomina.

Autor: bella (---.proxy.aol.com)
Data: 06-04-06 01:38

tz
ty jestes takim nauczycielem zapewne skoro to piszesz

Droga Bellu, Ja już byłem nauczycielem w szkole. Nie muszę narzekać na młodzież. Jak było i jak sobie radziłem? Popytaj absolwentów Mechaniaka w latach 89-96. Bardzo wielu z nich to dziś I liga w najlepszych firmach. Bardzo wielu, a w zasadzie wszyscy, to bardzo porządni i operatywni ludzie. Nie wszyscy byli w szkole kujnami i aniołkami, a jednak trzymają dziś fason. I nikt z nich nie narzeka na swoja szkołę. Najbardziej mi imponują tym, że trzymaja się razem i jeden drugiemu pomaga. Miałem jednak i inne doswiadczenia. Prowadziłem m.in. zajęcia w klasie, w której prawie wszyscy mieli kuratorów sądowych. Może nawet czasem było ciężko, ale nie winię za to samych uczniów. To się nazywa "chleb oddany". W każdym razie, również ci uczniowie bardzo nisko się kłaniają na ulicy. O szczegółach mozemy podyskutować bilateralnie (np. e-mail), jeżeli masz jeszcze takie życzenie.
Pozdrawiam

Ooooo kurde ... ale dziura. Faktycznie, w porównaniu do niej, nasze miasto wymiata :) Próbuję sobie wyobrazić skutki, jakby jakiś pojazd wjechał w tą dziureczkę ... Masakra ... Wtedy by się szybko zainteresowali. Szczęście, że nikt nie ucierpiał.

Zbychu: abolutnie się z Tobą zgadzam. To jakby wzięte z jakiegoś poradnika, albo poprostu z wiedzy i doświadczenia, jeśli tak to gratuluję. Ale niestety nie ma na to wszystko złotego środka.

Stanos: chyba przesadzasz. Faktem jest, że nie powinno być takiej młodzieży, ale jeśli już jest, to na pewno "bicie" ich przed i po wyjściu ze szkoły, nawet gdy będa mieli dobry dzień w szkole, na pewno na nich nie wpłynie dobrze, bo to mija się z celem. Rozumiem - ganić za złe czyny, ale za dobre??? Problemem było wychowanie takiego dziecka i teraz nie można go karać w ten sposób, tylko spróbować pomóc, bo nie można odrzucać żadnego człowieka, a Ty w tym momencie to robisz.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

vonReuffen - to jaka lepsza firme internetowa polecisz bo konczy mi sie umowa z siecia kablowa i chce zmienic- oprócz TP SA.

Mnie to wygląda na Szosę Zambrowską,, może przedwojenna lub zaraz po wojnie, a jeżeli to szosa Zambrowska to może być tylko młyn. Pewnie jednak się mylę.

Pozdrowienia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org