Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grozi nam „Polski Ład” w Wojsku Polskim |
5lat w Tesco Ireland,nocna zmiana 15.6e na godzine 39 godzin tygodniowo,za niedziele i swieta x 1.5 stawki,pracownicza karta rabatowa 10%,raz w roku tydzien dla pracownikow 20% rabatu 25 dni platnego urlopu,8 tygodni platnego chorobowego w roku,brak limitow,zwizki wynegocjowaly4% podwyzke na ten rok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grozi nam „Polski Ład” w Wojsku Polskim |
Portal się po prostu sypie bo jak od 2004 czyli od 9 lat portal bez modernizacji to normalnie szok 4lomza taki sam jak dworzec
|
|
też interesuje mnie opinia o Szarmach można znaleźć kilka informacji na forach internetowych podobno jest droga i jak 'złapie' już klienta to nie za bardzo się nim interesuje ale to mogą być tylko pomówienia :) Szarmach zakłada aparaty Damon, ciekawa sprawa tylko że z info. jakie znalazłam w sieci (sprzed kilku lat) wynika, że jeden łuk kosztuje około 3.000 a wizyta 100zł. :/
|
|
Kiedyś był dobry reklamowiec niejaki ,,DYNKS,,
|
|
I jeszcze zmanipulować mnie chce, że niby przejmuje się jego i tak żałosną wegetacją... Ku*wa, nie wiem czy śmiać się czy płakać. http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |