niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tyle CO2, całe \"globalne ocipienie\" szlag trafi.

Gdzie płacą lepiej i jaka jest atmosfera wiecie cos na ten temat

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tyle CO2, całe \\\"globalne ocipienie\\\" szlag trafi.

ale. za jego kadencji to była spółka z prezydętem . razem machlojki w sprawie działek robili. tu widać ze ręka ręke myje.oni mogą kraśc i są niewinni.

sprawdziłem i kosztuje w 100 % 100 zł na fabrycznej

każdy z nich powinien dostać dożywocie,i nie mówcie tu o dawaniu drugiej szansy itp..mieliby szansę żyć w więzieniu i to powinno starczyć.. tylko kwestia utrzymania więzień jest słabo rozwiązana..ale to inna sprawa

KOBIETO MAŁY ARTYSTA TO NAJLEPSZE PRZEDSZKOLE W ŁOMŻY ZASTANÓW SIE ILE DZIECI UCZĘSZCZA I ILE JEST GRÓB W PRZEDSZKOLU ŻŁOBKOWYCH SYTUŁACJA W GRUPIE TWOJEGO DZIECKA JEST NAPEWNO PRZEJŚCIOWA WIĘC DOPYTAJ SIĘ DYREKCJI CZEMU TAK JEST.
MOJE DZIECKO UCZĘSZCZA TAM OD 2 ROKU ŻYCIA KADRA WSPANIAŁA SYN MA JUŻ PRAWIE 6 LAT I W DALSZYM CIĄGU CHCE TAM PRZEBYWAĆ SAM RANO WSTAJE I MNIE BUDZI ZE JUZ CZAS DO PRZEDSZKOLA
WIĘC MOJA OPINIA JAKO RODZICA JEST NA WZOROWO 6 DOPYTAJ SIĘ A NIE OBSMAROWUJESZ PUBLICZNIE

zasadż go sobie na pępku

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org