Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Wojna w Ukrainie wywróciła polityczną narrację Zbigniewa Ziobry o złej Unii, która gnębi Polskę” |
Kwota wolna od podatku wynika ze skali podatkowej. Rozlicza się ją co miesiąc np. w liście płac, nie rozlicza jednak w umowach zlecenia. Co nie oznacza, że przepada, bo bierze się ją pod uwagę w rozliczeniu rocznym. Stąd własnie dochody do 3089 zł nie jako są wolne od podatku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Wojna w Ukrainie wywróciła polityczną narrację Zbigniewa Ziobry o złej Unii, która gnębi Polskę” |
czy dr pijagin przepisując tabletki anty, wizyta bez żadnych badań, tylko recepta, czy bierze jakąś opłatę?
|
|
Re: „Wojna w Ukrainie wywróciła polityczną narrację Zbigniewa Ziobry o złej Unii, która gnębi Polskę” |
żaden miód cytryna czosnek, takie leczenie zostaw babciom . Polopiryne przyjmować i leżeć pod kocem
|
|
no nie wiem od kiedy antybiotyk na wirus - lekarz przepisał to brałam...a może nie był to wirus, nie wiem....w każdym razie zero poprawy a w tym roku dużo osób tak ma, więc chciałam się dowiedzieć jak sobie z tym radzą bo chyba nie ja jedna mam ten problem.....:(
|
|
Kto się wybiera na pieczarki do miejscowości TORNOW w Niemczech?
|
|
na pieczarki hehe :)
|
|
Kama30 pewnie dorwała Cię "modna" w tym roku odmiana grypy. U nas wszyscy ją przechodzili, ja najdelikatniej. Niech lekarz pobierze Ci z gardła wymaz i na jego podstawie wypisze leki, a nie jak to u nas - na oślep. A wtedy dziw, że pomimo leczenia się choruje. Bardzo dobre są inhalacje, pomagają zarówno na kaszel jak i katar. Miód, cytryna (tylko nie w połączeniu z herbatą), czosnek jak najbardziej, ale tym się nie wyleczysz, bo ten typ grypy, który teraz panuje może trzymać nawet do 3 tygodni... Wietrz dobrze mieszkanie, nie utrzymuj temperatury wyższej niż 20 stopni, bierz polopirynę i niech lekarz wypisze Ci odpowiednie leki (wcale nie antybiotyk). ***** ***
|
|
bo to trochę nie fajnie iśc po receptę i placić 100
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |