Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naczelniku Kaczyński - wyKOPNIJ M. Morawieckiego i postaw na Z. Ziobrę, albo KONFEDERACJĘ |
nie dość, że banalne pytania zadaje, to jeszcze wyniki wypacza! ja jestem 1-szą i jedyną laureatką tego konkursu, a br1, z całym szacunkiem, moją odpowiedzią się tylko posiłkował! a arus jak by był honornym chłopem, to publicznie do błędu by się przyznał i i mnie zwyciężczynią okrzyknął!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naczelniku Kaczyński - wyKOPNIJ M. Morawieckiego i postaw na Z. Ziobrę, albo KONFEDERACJĘ |
o co ci chodzi konkretnie??? jakies aluzje do tego co napisalam???
|
|
Re: Naczelniku Kaczyński - wyKOPNIJ M. Morawieckiego i postaw na Z. Ziobrę, albo KONFEDERACJĘ |
Nadal czekam na własciciela, jezeli sie nie znajdzie, bede zmuszona zniszczyc zgubę! rudy błazen z druhem
|
|
działa na lajcie
|
|
Po to żeby mogli nadal robić swoje :D
|
|
:) no tak, każdy może se dopowiedzieć lub zinterpretować po swojemu, gdzie te 2 dziurki chciałby...
|
|
Oczywiscie jak by miasto pozwoliło by tą watę sprzedawać tam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |