Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cieszcie się pokojem to prawdopodobnie ostatnie dni!!!!! |
Zazwyczaj nie ma chętnych na posadę "opiekuna" takiej świetlicy, bo płacą grosze. Ale byłby to jak najbardziej pozytyw, bo młodzi ludzie zamiast chlać piwo w bramie przyszliby np. pograć w ping ponga, bilard czy piłkarzyki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cieszcie się pokojem to prawdopodobnie ostatnie dni!!!!! |
Czesio zobaczył białą mysz z czerwoną obrożą, po czym w szoku wsiadł na swego nosorożca i odjechał do domu...
|
|
|
|
Fakt, ale to nie jest największy problem. Na tego typu projekt jednak są potrzebne pieniądze, a kto je wyłoży? Miasto? Wątpię.
|
|
Brzydula chyba dużo czytałaś w internecie zanim to napisałaś... Moim zdaniem autorzy projektu mieli taki oto właśnie pomysł, dostali dofinansowanie i zrobili to. Projekt z tego co wiem został bardzo dobrze oceniony, bo znalazł się na czwartym miejscu. brzydula: "można było owe pieniądze przeznaczyć na inne, bardziej ekonomiczne źródła energii... " niby co?? Wiatrak postawić przy basenie?? Najłatwiej to się gada tym co siedzą cały dzień na dupie, nic nie robią tylko innym na ręce patrzą... znawcy od ekologi się znaleźli...
|
|
jaka rasa szczeniaków?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chodziło mi o to, że autor artykułu pominął pewne istotne moim zdaniem fakty dotyczące tego projektu. Po za tym błędów nie popełniają tylko ci co nic nie robią...W sumie dzięki różnym projektom z funduszy unijnych mamy w Łomży wiele modernizacji np. basen na Niemcewicza, basen na Wyszyńskiego, przyzwoite autobusy MPK, ale łomżanie tylko narzekać potrafią. To za dużo kasy, to źle, tamto źle. Zbudowano nową galerię to nie te sklepy co by chcieli, zmodernizowano MPK to za drogo teraz, ale starymi gruchotami też by jeździć nie chcieli. Pesymistom nigdy nie dogodzi.... lubię_żelki: "PS: pokaż mi choć jednego obiektywnego autora...:) każdy pisze przez jakiś pryzmat, bez wyjątku..." No właśnie...Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dlatego czas ruszyć się i zająć życiem doczesnym, zrobić coś pożytecznego. Pieniądze unijne jeszcze się nie skończyły, można się popisać. Może napiszecie jakiś super genialny projekt dla miasta Łomży?? :) Ekonomiczny i ekologiczny i żeby wszystkim się podobało... +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Zdjęcia już zamieszczone. :-)
|
|
ale sliczne, na pewno szybko znajdą dom
|
|
Witam.Od tygodnia mam Problem . mam modem lte w laptopie i po 20 minutach połaczenia wywala mnie i nie mogę znowu sie połaczyc.Muszę od początku kąpa restartować.modem był brany pod koniec grudnia. może wie ktoś jaka moze być przyczyna??
|
|
I tak fil został nie wydany przez miasto powiatowe Łomża a przez miasto stołeczne Warszawa
|
|
a kto zgadnie co to za miasto wygra zegarek follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |