Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści to bezczelni łgarze |
Wiem, że temat pojawia się systematycznie. Ale sytuacja w naszym Urzędzie Pracy zmienia się dynamicznie. Jak to wygląda obecnie? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści to bezczelni łgarze |
trzeba rano wstać ok 4-5 urbi et orbi !
|
|
uzyskuje a ;nie;bylo odpowiedzia.zajmuje sie dochodzeniem odszkodowan od firm ubez ktore zanizaja lub wcale nie wyplacaja odszkodowan
|
|
Ja moge.. A gdzie je chcesz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czekają i dłużej
|
|
To dziwne, ale kolejka nie wszystkich chyba obowiązuje? W brygadzie mojego ojca pracuje np. stryjeczny brat dyrektora tego pup. Ma obowiązki- przyjść do roboty dwa razy w tygodniu, aby posłać innych po flachę. I jest dobrze, czyli z zatrudnieniem nie ma kłopotu! Po co więc mówicie o tych kolejkach?
|
|
Kaniu kochana... zadaniem szanującego się dziennikarza (zwłaszcza lokalnego, bo lokalnie najbardziej na ręce władzuni najlepiej patrzeć) jest patrzenie na ręce władzy właśnie. Oprócz artykułów, gdzie przedstawia się dwie przeciwstawne opinie, sądy, racje dobrze jest nakreślić temat przedstawiając fakty. A fakty są takie a nie inne. I dobrze, że widać, czym niektórzy ludzie się zajmowali zanim zaczęli piastować stanowiska publiczne. I tyle. Nikt tu nikomu nic nie zarzuca, ani o nic nie podejrzewa. Jest jawność i tyle. urbi et orbi !
|
|
Na wojska polskiego koło kina super zdjecia robią. polecam....
|
|
Młody to chyba u Bik la byłeś http://abantonino.blog.onet.pl -Szukaj tu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |