sobota, 18 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamiści to bezczelni łgarze

Wiem, że temat pojawia się systematycznie. Ale sytuacja w naszym Urzędzie Pracy zmienia się dynamicznie. Jak to wygląda obecnie?

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamiści to bezczelni łgarze

trzeba rano wstać ok 4-5

urbi et orbi !

uzyskuje a ;nie;bylo odpowiedzia.zajmuje sie dochodzeniem odszkodowan od firm ubez ktore zanizaja lub wcale nie wyplacaja odszkodowan

Ja moge.. A gdzie je chcesz?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

czekają i dłużej

To dziwne, ale kolejka nie wszystkich chyba obowiązuje? W brygadzie mojego ojca pracuje np. stryjeczny brat dyrektora tego pup. Ma obowiązki- przyjść do roboty dwa razy w tygodniu, aby posłać innych po flachę. I jest dobrze, czyli z zatrudnieniem nie ma kłopotu! Po co więc mówicie o tych kolejkach?

Kaniu kochana...
zadaniem szanującego się dziennikarza (zwłaszcza lokalnego, bo lokalnie najbardziej na ręce władzuni najlepiej patrzeć) jest patrzenie na ręce władzy właśnie. Oprócz artykułów, gdzie przedstawia się dwie przeciwstawne opinie, sądy, racje dobrze jest nakreślić temat przedstawiając fakty. A fakty są takie a nie inne. I dobrze, że widać, czym niektórzy ludzie się zajmowali zanim zaczęli piastować stanowiska publiczne. I tyle. Nikt tu nikomu nic nie zarzuca, ani o nic nie podejrzewa. Jest jawność i tyle.

urbi et orbi !

Na wojska polskiego koło kina super zdjecia robią. polecam....

Młody to chyba u Bik la byłeś

http://abantonino.blog.onet.pl -Szukaj tu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org