Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Listopad 2010 - kolejna klęska wyborcza PiS... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Listopad 2010 - kolejna klęska wyborcza PiS... |
Mój syn przyniósł nagranie z lekcji. Matko bosko częstochowsko myślałam, że mnie szlag trafi jak usłyszałam nagranie, pomimo próźb nauczycielki te bachy nawet na chwile się nie uspokoiły oczywiście oprócz mojego syna, ale to tylko, dlatego że nagrywał.Ja bym tych uczniów zatłukła już ja bym im wybiła bezstresowe wychowanie jeszcze trochę a będzie tak jak w filmie Młodzi Gniewni. makmarc pytasz o receptę na poprawę sytuacji to proste trzeba wrócić do nauczania i kar dla naszych dzieci tak jak nasz uczoną to dzieci muszą czuć respekt przed nauczycielem a nie jak to pisał maciek nauczyciel przed uczniem. Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek w całej mojej kadęcji szkolnej nauczyciel uderzył ucznia albo żeby uczeń zachowywał się tak naganie na lekcji jak w tej chwili robią to uczniowie. Jestem z rocznika 1970-1975 i napiszcie czy my zostaliśmy źle wychowani. Pozdrawiam
|
|
Wszyscy forumowicze którzy dopiero zaczynają udzielajać się na forum 4lomza, za nim wykażą się swoimi zdolnościami pisarskimi zaczynają od objeżdżania Ptysia. Prawda jest taka że niektórzy jak już napisałem wcześniej, nie dorastają ze swoimi zdolnościami Ptysiowi do pięt, nie mówiąc już o grzeczności Ptysia. Czy widzieliście żeby Ptysiu komuś ubliżył? Pozdrowienia.
|
|
makmarc juz nieraz sie tlumaczylami solidnie przepraszalam z niedociagniecia mam dyslekcje :( i wale takie byki typu wojek albo gura na codzien uwierz ze na forum i tak sie staram jak moge DiDi
|
|
macku osmielam sie zanegowac tytul i tresc twojego postu po pierwsze bezstresowe wychowanie niema nic wspolnego z brakiem w wychowaniu po drugie co do dzieci _bachorki maja i mialy fantazje zreszta nietylko bachorki (o czym sie przekonalam sama w niedziele ) poprostu niewykozystuja jej dobrze po trzy: przyznaje racje co do tego ze rodzice i wychowawcy powinni wiecej uwagi i czasu poswiecac pociechom ale to niezmienia sie na przelomie lat prawda ?
|
|
Ptys juz wystosowal podziekowania do admina patrz post DZIEKUJE autorstwa ptysia
|
|
po rybakach teraz jezdzi 15 :) widzialam tam tez dzis 6 :) wiec cos jezdzi :)
|
|
Cuż poradzic poprostu ptysiu jest popularnym użytkownikiem tego forum i w ankiecie zały czas przoduje z dużą przewagą oby tak dalej hehe
|
|
U Urbana w NIE to było modne jakieś dwa lata temu, znam to i spraktykowałam ale od tamtego czasu zostały wprowadzone limity. Tak że na dziś nic nie wymyślisz.
|
|
Pomóżmy ptysiowi utrzymać się na topie! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |