Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski Ład to Pisszma |
"Autor: pauliska993 (---.lomza.mm.pl) Data: 22-01-13 12:08 z ciekawości sprawdziłam, czy autor i inne osoby, które są wstrząśnięte tą sytuacją, są wiarygodne. Wydaje mi się, że chyba średnio, bo każda z tych osób ma na swoim koncie po kilka postów, inne założyły konta tylko po to, by dodać jeden wpis. Jak dla mnie to marna antyreklama." smieszna jestes :) Nikt nie zalozyl kont tylko dlatego, zeby obsmarowac katering. Po adresie IP mozna dojsc czy rzeczywiście ta sama osoba stworzyla konta, jesli sie nie znasz na niektorych sprawach to prosze Cie , nie udzielaj sie. Dziekuje za skomentowanie kilku studniowkowiczom z mechaniaka. Ten temat zostal zalozony, zeby ostrzec innych przed tym cateringiem . Jezeli nie radza sobie z tak duza studniowka to niech nastepnym razem nie biora odpowiedzialnosci za to, bo niestety nie sa najwidocznie wprawieni. "A co do wypowiedzi na Mylomza, dobra zabawa nie oznacza tylko "żarcia" ale przede wszystkim zależy od towarzystwa i atmosfery." <- POPIERAM TE SLOWA W 100 %!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |