Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słowa PRAWDY |
W fartlandi widziałam ostatnio
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słowa PRAWDY |
jak nie pasowało to trzeba było rodzicom powiedzieć niech swoim pociechom sami by ugotowali
|
|
Ja również potwierdzam iż catering na tej studniówce był TAKI SOBIE. Po 1 dania były letnie i niedoprawione. Po 2 makaron rozgotowany. Po 3 frytki - bez komentarza. Po 4 zmiana talerzy po 1 daniu gorącym - talerze innych osób zostały zmienione, mój nie więc o to poprosiłem. Pani podeszła powiedziała że już się tym zajmuje. Zrzuciła resztki do kosza i oddała talerzyk. Przeżyłbym, ale sztućce które też miały być wymienione na czyste, a wróciły jeszcze brudniejsze niż te które zostały mi zabrane to już lekka przesada. Nie powiem bo ciasta były dobre :D. P.S. Dobrze, że alkohol organizowali uczniowie a nie catering bo nic dobrego by z tego nie było :P. Osobiście nie polecam.
|
|
Skonczcie ten nic nie wart temat.ps."missi" menu juz w citipizza jest zupelnie nowe ( chyba ktos zrozumial ,ze tak sie nie da biznesu robic i kichy sobie walic) .To ty sie teraz menu citi pizzy przyjzyj.
|
|
Najlepiej to na allegor.pl szukać ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |