Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zadanie na niedzielę |
ale to nie dla handlarzy,oddam tylko dla jakis ludzi ktorzy spelnia wymagania i podpisza umowe ze beda ja chowac nie opchna DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zadanie na niedzielę |
I zapewnia dozywotnie utrzymanie dla tej jędzy :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Nie ma problemu, umowa zostanie spisana, nie jestem zadnym handlarzem. Jesli bd chcial to raz w mcu bedziesz mial mozliwosc zobaczenia papugi ;)
|
|
Dawaj, fajny jesteś i już Cię lubię , będziem tam robić , no, ja za tresera , a TY za hahahahaha... Pozdro dla
|
|
Masakra ...
|
|
i papuga jest nauczona niewlasciwych slow,najlepiej jak bedzie to jakas patologiczna rodzina zeby nie bylo ze ludzie na poziomie a tu nagle papuga rzuca kur... chu.... itp jest bardzo wygadana . rudy błazen z druhem
|
|
Masakra ...
|
|
Kolejny piłkarz padł z zawałem serca na murawę |
VizeV czekalam na jakis kontakt.. Pierwsza wykazałan zainteresowanie ;) doczekam sie namiarow? Moge zaraz podjechac i spisac umowe ;)
|
|
Palenie to zły nawyk , nic dobrego, dobry dla gówniarzy, którzy chcą się poczuć " dorosłymi " , gdybym miał ten rozum, jakiś czas temu wstecz , to bym tego nie próbował ! Teraz palę bo lubię i nic mnie nie przekona, raki - sraki itp itd... Podobno mięso wędzone w dymie dłużej się konserwuje, zobaczymy ... ... ja nie narzekam , Pić - pierd...ć - poswawolić, człowiek musi pofolgować .
|
|
ale to nie ma pierwsza,ja zrobie kastink i najlepszemu dam . a moze licytacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |