niedziela, 05 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chrystus się rodzi, nas oswobodzi…

O czym ty Człowieku piszesz???Jakie Światełko!!!???Miasto posiadające ponad 60tysięcy mieszkańców,a przed halą sp9 przez cały dzień włącznie z wolontariuszami i osobami z obsługi imprezy przewinęło się zaledwie ok. 180 osób. TO jakaś kpina dla całego "miasta Łomży", gdzie powinno być przynajmniej kilka tysięcy osób. Narzekacie, że w mieście nic się nie dzieje, a sami jesteście temu winni. Zero zainteresowania aukcjami, cena wywoławcza mająca zaczynać się od 21zł startowała od 21gr i żadnego odzewu!!! ŻENADA!!! Prowadzący imprezę był zniesmaczony frekwencją jaką może zgromadzić takiej wielkości "miasto" i ja podpisuję się pod tym obiema rękami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chrystus się rodzi, nas oswobodzi…

życzę powodzenia

masakra z tą masakrą,tu ktoś chce uczciwie na fajki zarobić a tu...

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Ja wiem swoje - Ty wiesz swoje. A co do tego ze np teraz w firmie adidas robią chinole to by się zgadzało bo kupując bluzę XL/XXL mam wrażenie ze to polska L-ka...:D

Skoro moja opinia jako mechanika Ci się nie podoba to jedź do jakiegokolwiek warsztatu i każy mechanik Ci powie co jest oryginalne w skodzie a co nie, że jest to jedna wielka tandeta. Ciekawe tylko dlaczego nowa skoda jest o wiele wiele tańszym samochodem niż nowy golf który jest dużo mniejszy...

Potrzebujemy od zaraz degustatora piwa. Jeżeli jesteś zainteresowany, proszę o mail.

Potrzebuję kupić trochę taśmy okleinowej czy możecie mi polecić jakiś sklep w łomży? z góry dzięki;]

Skąd ty masz cennik że golf jest droższy niż octavia. Passat to i owszem ale nie golf.

http://nowe.mojeauto.pl/cennik-dane-techniczne-wyposazenie/Volkswagen/Golf/5-drzwiowy/

http://www.skoda-auto.pl/Documents/models/Octavia/cenniki/O2XST13121301AA7.pdf

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org