niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak się bronić przed bezprawiem policji

Witam chciałbym się zapytać o jakieś niedrogie szkolenie dla psa rasy Owczarek Niemiecki. Chodzi mi o lekcję, z treserem, bądź policjantem, który chciałbym popracować z moim psem, pod moim okiem :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak się bronić przed bezprawiem policji

Witam wszystkich, czy znacie kogoś kto może pomóc w napisaniu pracy na maturę ustną z j. polskiego? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Orientuje się ktoś, czy do pracy w Tesco jest wymagana od razu aktualna książeczka sanepidu, czy będzie można wyrobić ją w trakcie zatrudniania?

Dran powiedz co mnie konsumenta twoja argumentacja obchodzi? Swoje uwagi adresuj do miejscowego biznesu i chyba mają na celu usprawiedliwienie ich przesności. Mnie to nie interesuje nie stać was to widać to słychac to czuć.

follow me

jaki koszt tj wycieczki

Masakra ...

jakbyś choć na chwilę usiadł/a i zainteresował/a się tematem na pewno udałoby Ci się coś napisać. A od pomocy, ewentualnych sugestii, masz nauczyciela. Nie wierzę, że przez 3 lata liceum nie nauczono Cię pisać prac. No chyba że przepychano Cię z klasy do klasy...

muzyk muzyk to przekaż to katevalleey :)

pozdrawiam

chyba raczej nie to żona mojego kolegi który ze mną gra.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org