Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak się bronić przed bezprawiem policji |
Witam chciałbym się zapytać o jakieś niedrogie szkolenie dla psa rasy Owczarek Niemiecki. Chodzi mi o lekcję, z treserem, bądź policjantem, który chciałbym popracować z moim psem, pod moim okiem :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak się bronić przed bezprawiem policji |
Witam wszystkich, czy znacie kogoś kto może pomóc w napisaniu pracy na maturę ustną z j. polskiego? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
Orientuje się ktoś, czy do pracy w Tesco jest wymagana od razu aktualna książeczka sanepidu, czy będzie można wyrobić ją w trakcie zatrudniania?
|
|
Dran powiedz co mnie konsumenta twoja argumentacja obchodzi? Swoje uwagi adresuj do miejscowego biznesu i chyba mają na celu usprawiedliwienie ich przesności. Mnie to nie interesuje nie stać was to widać to słychac to czuć. follow me
|
|
jaki koszt tj wycieczki
|
|
Masakra ...
|
|
jakbyś choć na chwilę usiadł/a i zainteresował/a się tematem na pewno udałoby Ci się coś napisać. A od pomocy, ewentualnych sugestii, masz nauczyciela. Nie wierzę, że przez 3 lata liceum nie nauczono Cię pisać prac. No chyba że przepychano Cię z klasy do klasy...
|
|
muzyk muzyk to przekaż to katevalleey :) pozdrawiam
|
|
chyba raczej nie to żona mojego kolegi który ze mną gra.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |