Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szantażowali polityków. |
nie mam zamiaru się kłócić, ale musisz mieć bardzo nudne życie, skoro prześledziłeś wszystkie moje posty, pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szantażowali polityków. |
spoko ;)
|
|
Tamto to bardziej lewoskręt, za ciasne, żeby komfortowo dało sie tam zawracać. Takie w sam raz miejsce na to wydaje mi się, że by było tu:
|
|
e tam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zgadzam się po części z Claro. Jakiś czas temu chcieliśmy iść na pizzę, okazało się że jest ciemno, drzwi pizzerii były zamknięte. Zauważyliśmy, że została ona przeniesiona naprzeciwko, do byłego pubu, a nie było nawet żadnej kartki z informacją o tym. W środku straszny wystrój, jakieś obdrapane ściany, kilka stolików i brudna wykładzina. Opisałabym to miejsce jako zwykła jadłodajnia. Pizza była ok, choć wcześniejsza była lepsza
|
|
Na Niemcewicza w bloku na parterze jest zakład. Gość obszywa skórą kierownice ale naprawia też siedzenia.
|
|
Poszukując rozmaitych akcji związanych z dotacjami trafiłem na http://www.fundacjanowetechnologie.pl/inkubator/ - mogę to miejsce polecić każdemu, kto zastanawia się nad źródłem jakiegoś sensownego finansowania dla własnej działalności
|
|
Jak masz trochę oleju w głowie i w razie czego sama potrafisz się douczyć, to odpuść sobie pg6. No chyba że lubisz przesiadywać "w atmosferze nauki", to będziesz tam dobrze miała. Ja wolę trochę luzu niż zapieprzać z kuciem.
|
|
a co zrobić jak 35 zł to całe miesięczne kieszonkowe ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |