Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sojusz PiS i V kolumny Putina w Europie |
??????????? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sojusz PiS i V kolumny Putina w Europie |
Buraki , potomkowie roztrząsaczy gnoju tylko furmankami jeżdzili i nie było wtedy skrzyżowań , ... na rozstaju dróg stały tylko kapliczki bądż krzyże .
|
|
:)
|
|
można u mnie. odezwij sie na email.
|
|
Nie "podłanczaj" się więcej pod komputer tylko kup sobie drugie auto...... tylko żeby było to znów Astra Bertone albo jeszcze lepiej BMW- tak dla zasady;ppppppppppppppp
|
|
Turbina w samochodzie z lpg.... rece opadaja
|
|
Pojemność 2.2. Świece są w porządku, gdyż zostały sprawdzane . I jestem świadoma tego, że przyczyn może być wiele... "makmarc" kogo polecasz ?
|
|
Tesco poszukuje m.in. kierowników stoisk warzywniczych, piekarniczych, wędlin i mrożonek czy napojów, alkoholi i suchej żywności.Nieco wyższymi kwalifikacjami, m.in. umiejętnościami negocjacyjnymi, analitycznymi i kierowniczymi muszą wykazać się kandydaci ubiegający o pracę na stanowisku kierownika działu spożywczego, kas czy kierownika zmiany nocnej.Tesco ma też do zaoferowania stanowiska typowo administracyjne: kierownika działu personalnego, pracownika ds. administracyjnych i specjalisty ds. BHP i ochrony przeciwpożarowej.Punkt rekrutacyjny w Łomży jest bodajże na ulicy Dwornej ale pewny nie jestem
|
|
mam na sprzedaż akwarium 200l z filtrem zewnętrznym i całym osprzętem 400zł jak kogoś interesuje więcej informacji zdjęcia na meila
|
|
za rok 2011 jest to kwota 43 429 zł
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |