Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ochydny żyd z Krakowa |
Gdybyś miała odrobinę rozumu, to byś tu takich bzdur nie wypisywała. Zasięgnij info u żródeł, a nie szukasz plotek z forum na którym udzielają się głównie sfrustrowani bezrobotni lub gimnazjaliści . I MATOŁKU , NIKT ciebie IDIOTKO pierwszy tu nie obrażał !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ochydny żyd z Krakowa |
Dziś byłam, na pytanie na jakie stanowiska rekrutują odpowiedziano Mi, że na wszystkie. Pani zaskoczona była, że nie przeszkadza Mi ewentualna oferta pracy jako kasjer sprzedawca, mimo iż mam wykształcenie wyższe i doświadczenie zawodowe jako szeroko pojęty pracownik administracyjny. Niestety nic nie wspomniała o ofercie pracy na ewentualnego pracownika biurowego, a szkoda ;/. Dlatego pytam, na wcześniejsze ogłoszenia również wysłałam aplikacje. Słyszałam, że powodem ponownej rekrutacji jest fakt, iż "zatkała" się im skrzynka pocztowa. Proszę o wyprowadzenie Mnie z błędu :)
|
|
przeglądając dział ogłoszeń trafiłem :) Nowo otwierany market Tesco w Łomży poszukuje pracowników. Osoby zainteresowane mogą przesyłać CV lub dostarczać do CR Tesco przy ul. Szkolnej 2 lok 4. e-mail: rekruhm@pl.tesco-europe.com ogłoszenie dodane 2013-01-07
|
|
To skrzyzowanie swietlne z wysepka. Patrze ze nie wszyscy wiedza jak je nazwac hehe. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
43 429 zł
|
|
jak się zostawia odstępy pomiędzy samochodami po 2 metry, to muli bo wchodzi tylko 3 samochody na pas
|
|
Księcia Janusza, pierwszy blok od G.H.Łomża
|
|
Wiedziałaś dokładnie, że dzieci wrócą do swojej sali, więc nie mam pewności, że twoje intencje były takie czyste ***** ***
|
|
jowita, jowita, cięty masz języczek i lepiej z tobą nie zadzierać:-( A nasza brzydula już zrezygnowała z rozpętane burzy? może coś ją przestraszyło?
|
|
.. a ja bym zapytał : gdzie się bawita we karnawale 2013 r. - Yama czy Qebek czy inny lokal ? gdzie jest fajowo ? bo chyba udało mi się zaliczyć pierwsze półrocze w pierwszej klasie gimnazjum i ze swojo lasko chcielibyśmy trochę zabalować.
|
|
MUX 1: TVP 1 HD, TVP 2, TVP INFO, TTV, ATM Rozrywka, Eska TV, Polo TV MUX2: Polsat, TVN, TV 4, TV Puls, TVN7, Polsat Sport News, TV 6, TV Puls 2 Drugiego pytania nie rozumiem. Jacy oni? i jaką kasę? Annteny muszą byc. Jakoś bez anteny się nie da.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |