Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaszczepił się dopiero po przebyciu choroby |
Ogromne gratulacje dla Wladz Miasta. Niepowtarzalnego sylwestra już mieliśmy. Teraz czas na WOŚP. Napewno będziemy jednym z nielicznych miast polski w którym życie kulturalne tętni jak nigdy. Jeszcze parę nagród w UM i wszyscy urzędnicy ruszą ku rozwojowi naszego miasta..... Naszemu małemu "watykanowi" powiem Alleluja, który myśli o własnych potrzebach. Bóg kazał się dzielić..... Bez komentarza: http://img.sadistic.pl/pics/122732_5360c4146177.jpg rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaszczepił się dopiero po przebyciu choroby |
Belfer, znów mój wpis przerósł twoją inteligencję: wiec wyjaśniam najprościej jak można: kolegę z pracy zwolnili z końcem roku i próbuje dostać numerek już przez kilka dni, a to , że kontakt ma z nami to chyba wcale nie dziwne, nie skreśliliśmy go z listy znajomych po zwolnieniu z firmy, jak to robi wasz nierząd! rudy błazen z druhem
|
|
Wiele osób z pewnością przekazałoby swój 1% z podatku, ale z lenistwa nie chce się im szukać - mnie też!, nr KRS. Podajcie koniecznie jak kto wie:-)
|
|
Nie rozumiem pretensji pod adresem władz miasta. WOŚP jest inicjatywą społeczną i jako taka powinna sama zabiegać o wsparcie. Rokroczny uwiąd tej instytucji w Łomży świadczy tylko i wyłącznie o pozorności działań wielu lokalnych pseudo działaczy społecznych, którzy są cwani i mocni tylko przy wyciąganiu pieniędzy dla "swoich" organizacyjek. Gdzie tutaj są "słynne" samorządy szkolne i studenckie, które rzekomo w Łomży działają, gdzie słynny hufiec harcerski, którego szefostwo chciało niedawno Pyczota wywalić na zbity pysk. Żeby nie Pyczot, którego przy wszystkich jego wadach oceniam jako jednego z nielicznych w Łomży praktyków i organizatorów życia społecznego, corocznie od wielu lat mielibyśmy w Łomży wielki Owsiakowy wstyd. Tak więc czapki z głów przed Pyczotem i "czerwona kartka" dla wielu organizacji społecznych i samorządów szkolnych żyjących jak widać dla samych siebie.
|
|
Hm... to część starego zarządu sama złożyła rezygnację czy została odwołana? Czytam wszystkie te wpisy w tym temacie i powiem szczerze, że już się gubię w tych sprzecznych informacjach. Ja zrozumiałam, że część starego zarządu została odwołana, m.in. pani dyrektor owego przedszkola była w zarządzie a teraz nie jest (informacje ze strony Edukatora), mało tego przebywa długi czas na zwolnieniach lekarskich i wniosła sprawę do sądu pracy (informacje z forum). Dodatkowo 3 członków nie zatwierdziło sprawozdania finansowego za 2011 r. (inf. ze strony Edukatora). Czy to nie tych 3 członków, którzy zostali usunięci z zarządu? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na to pytanie? Uważam, że zbędne emocje i obrażanie siebie nawzajem jest tutaj zbyteczne. Stowarzyszenie jest organizacją pożytku publicznego, korzysta z funduszy państwowych, unijnych, więc każdy ma prawo do wyjaśnienia mu kwestii, w których pojawiają się wątpliwości. Jeżeli ktoś chce wiedzieć jak wykorzystywane są m.in. jego pieniądze to nie można mu zamykać ust i zwracać uwagi na zbyt długie siedzenie przed komputerem. Nie szalejmy. Pozdrawiam rozsądnych ;)
|
|
Inicjatywa społeczna, ale wyposaża szpital panstwowy tak? Idz i popatrz co w szpitalu jest z serduszkiem. Więc dlaczego nie prosić o wsparcie?
|
|
PG 6 ma duże wymagania, ale końcowy egzamin zawsze wypada słabo. Do 1 LO przyjmują i owszem, wyjazdy są super kosztują dożo kasy ale dzięki nim nie dostaniesz się na studia. Dochodzą do tego poniżania uczniów i wszelkie używki.... Polecam PG 1. Powodzenia
|
|
Wypisz, wymaluj Chauncey Gardiner......
|
|
Skoro wydają tylko 36 numerków to co robią pracownice w tym urzędzie. Lekarz w przychodni potrafi przyjąć więcej pacjentów. W UP nie powinno być ofert pracy. Przy takim bezrobociu w Łomży powinny być rozdawane od reki. Chyba, że te oferty to fikcja. Ale państwo nie przejmuje się. Bezrobotnych i UP przecież utrzymują osoby pracujące. Co miesiąc płacąc składkę na ZUS(dokładnie 51,83 zł co miesiąc). Wystarczy to pomnożyć przez pracujących i prowadzących działalność gosp. to wychodzi ładna kwota. Na pewno można na tym zarobić.
|
|
Proowokator ja tez dodam kilka fotek z plebanem (zdj. 106,107), czym one się różną od twoich kołku ? bo ja nie dostrzegam żadnej różnicy. I co ? jednym wolno, drugim nie ? Popatrz sobie : http://www.parafiakolno.pl/3_wydarzenia/2012-10F%20Pielgrzymka%20do%20Ziemi%20Swietej/index.html
|
|
hahaha - śmiech przez łzy bo to czarna rozpacz i ironia losu - religijnego losu Szanowny przedmówco przedstawiający się Jacek21 Czemu szukasz sprzymierzeńców - przeciw Komu szykujesz się do wojny ? W odniesieniu jak wyżej i dalej niż czubek Ks. Kapłańskiego nosa i czubek na głowie Ks. Biskupa a nawet dalej jak czubek nosa Papierza czytam jego Arcy Kapłańskiej Bazyliki Św. Piotra. W odniesieniu do samego Jezusa uznanego za Boga. R I P O S T A cytat. Autor: Jacek21 (---.elomza.pl) Data: 08-01-13 10:52 Ateiści atakują katolicką Łomżę to jest prawdziwa wojna przeciw chrześcijaństwu szukam sposobu obrony przed takimi jak ,ateista nano ,ateista jantar5555 ,ateista Mr__Andrzej i jeszcze wielu innych . Koniec cytatu ODPOWIEDŹ znajdź sobie sam ! Dla ciebie Jezus jest ateistą ? Bo ja tu zawsze przychodzę razem z Jezusem Jezusa się boisz ? Kim jest dla Ciebie Jezus ? Oryginalnej Prawdy jaką Jezus prezentuje autentycznie podpisanej Jego własną krwią ? Boisz się Prostej Prawdy obnażonej z Ks. kapłańskich obłudnych interpretacji Boisz się Prawdy Jezusa w czystej Postaci - dlaczego ? szukasz sprzymierzeńców - przeciw komu ? Szanowny przedmówco przedstawiający się Jacek21 Czemu szukasz sprzymierzeńców - przeciw Komu szykujesz się do wojny ?
|
|
Autor: Mr__Andrzej , może i ciebie ktoś by kiedyś potraktował poważnie , gdybyś ciągle NIE WKLEJAŁ do znudzenia tych samych idiotycznych obrazków . Czemu to ma służyć ? Jak chcesz koniecznie coś podkreślić / zobrazować - czemu nie ? ale nie powtarzaj się i nie rób tego nagminnie bo się sam tym dyskredytujesz . PS: Nie wysilaj się z odpowiedzią, nie zamierzam tu dalej z tobą pisać.
|
|
Chciałbym napisać kilka słów odnośnie postu użytkownika Ktoś52 oraz informacji, które w tym poście zawarł. Mianowicie przeczytajcie sobie na spokojnie jeszcze raz ten post (poniżej). Autor: Ktoś52 (---.ostrowmaz.mm.pl) Data: 04-01-13 14:33 Zespół Magda Band już dawno zmienił skład i jako gość uważam że jest dużo lepiej niż wcześniej. Osobiście polecam ale przekonać się trzeba samemu:-) Zauważyłem, że nowa wokalistka zespołu Magda Band - Aneta usilnie próbuje promować swój nowy zespół na tym forum. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że Podaje się za gościa (prawdopodobnie weselnego) i chwali SWÓJ NOWY zespół jednocześnie ubliżając osobom, które wcześniej w nim grały. Sprawdźcie dane tego użytkownika, wystarczy wpisać na facebooku adres mailowy podany poniżej i wyskoczy użytkownik, zdjęcia wystarczy porównać z tymi ze strony www.magdaband.pl. Zrobiłem to tylko z ciekawości, zdawałem sobie sprawę, że zespoły same sobie robią reklamę ale to już jest nieuczciwa konkurencja, wręcz oszustwo!!!! A oto profil użytkownika Ktoś52: Imię (nazwa) użytkownika: Ktoś52 Posty: 2 Imię: aneta E-mail: a.wiszowata@vp.pl To jest tylko i wyłącznie oszustwo.
|
|
09.01.2013 Łomża-Olsztyn, Olsztyn - Łomża wolne miejsca tel. 667569320
|
|
Tenis jak nie masz ochoty to nikt cie nie zmusza do wychodzenia z domu. Są tacy co się chętnie wybiorą na taką impreze
|
|
jeszcze stare miejsca pracy sa nie opsadzone a ty myslisz o nowych tak?w Lomzy jest pracy w brud tylko mlodzi nie chca pracowac lub nie maja pojecia o pracy.
|
|
Polecam Katrel
|
|
młodzi nie mają pojęcia czym jest praca, często przychodzą do niej i myślą że polega ona na piciu kawy, a potem jest zdziwienie że jednak trzeba czasem popracować i już myślą o zmianie ..... porażka
|
|
a ja polecam PG8,fajna dyrekcja,nauczyciele,kazdy uczen ma swoja szafke,oczywiscie super sala sportowa,swiezo wyremontowane pomieszczenia,jednym slowem super! rudy błazen z druhem
|
|
Co oni z tymi hotelami będą robić. Jeden planują na Rybakach, drugi na Sikorskiego (wieża) a teraz trzeci. Chyba mają zamiar wynajmować młodym pokoje na godziny i tym sposobem podnieść przyrost naturalny. Jeżeli tak to gratuluje pomysłu. Nie ma to jak dobrze przemyślana strategia rozwoju miasta.
|
|
Chcę kupić, ale jest bardzo ciężko ją dostać. Ktoś może wie gdzie jeszcze są w Łomży do kupienia??? Chodzi o tą serię: http://alejka.pl/ingrid-farba-do-wlosow-revia-nr-15.html rudy błazen z druhem
|
|
Gdybym ja jechał i miał wolne miejsce, to bym zabrał kogoś dla " towarzystwa " , nie dla dychy - śmieszne, nie stać Cię na paliwo ?
|
|
Wszystkie potrzebne dane są na plakacie. Strony schroniska są tutaj: http://4lomza.pl/index.php?k=847 http://www.facebook.com/pages/%C5%81om%C5%BCy%C5%84skie-Schronisko-Arka-%C5%81TOZ/256833801003663 http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-w-%C5%81om%C5%BCy/355558164506543
|
|
Widocznie kurw* nie stac. Co w tym takiego dziwnego.? Nie wszystkich stac na niektore przyjemnosci. To co znaczy ze on jest gorszy.? Phi
|
|
a jak chcesz walczyć to walcz nie bądź bierny :D
|
|
... no ciebie dzieciaku to tylko stać widocznie na powietrze do pompowania roweru ! - zobacz w archiwum swoje posty i tematy : TEMAT: spacerek http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=538759&t=538759 Autor: jaaaaaaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-08-12 17:09 Ja chetnie bym pojezdzil z kims nie mlodszym niz18-19 lat no i nie za bardzo starszym ode mnie ;p mam 21 lat :p
|
|
... toć i musi być mocno ukryta, żem nie załapał . ... a nie lepiej z TYCH !!! funduszy żeby miasto wybudowało " mały blok z ok. 15 mieszkaniami pobudować, " najlepiej komunalny, żebyśmy wszyscy do " legatów ' dopłacali ?
|
|
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/15675_416842758391449_1052409676_n.jpg
|
|
W dniu 27.12.2012r. o godzinie 15:30 w miejscowości Piątnica na ul. Włościańskiej miałem kolizję. Jechałem czarnym bmw e39. Wymusił mi pierwszeństwo samochód wiśniowo-bordowy van lub suv, który uciekł z miejsca zdarzenia o numerze rejestracyjnym BLM. Za pomoc w odnalezieniu tego auta nagroda w wysokości 1000 zł. Proszę o kontakt pod nr telefonu: 692545542.
|
|
hmm admin sprowokował to wymianę ripost :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |