niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czego chce od Polski reszta chazarskiego świata?

668-235-209 Ul.Mazowiecka1 lok.24 . Pani Edyta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czego chce od Polski reszta chazarskiego świata?

drzewko_szczescia dopiero teraz przeczytałem Twój wątek.Ja nie mówię,że ten co nie chodzi do kościoła nie wierzy w Boga.Mówiąc krótko brakuję takiej kropki nad i. A co do "czarnej zarazy" to nie dla nich chodzi się do kościoła.Przecież jak ktoś idzie na pizzę to raczej nie dla sprzedających.
Chodź wyjątki mogą być.

250 zł

Autor: forciu (---.internetia.net.pl)
Data: 07-01-13 20:50

Nie wyburzyć a zwrócić poprzedniemu właścicielowi. Jakiś czas temu coś było słychac że zgłaszała sie po to parafia ewangelicko-augsburska chyba z Piszu. Za 3,5 mln to mozna by mały blok z ok. 15 mieszkaniami pobudować, a nie w jedną chałupę wsadzić. I tu Forciu masz rację jak się wszystko wyremontuje to się odda ( ale nie obcym tylko swoim czarnym)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

to moze przy okazji tego tematu ktos madry odpowie:
po zrezygnowaniu z vectry i przejsciu na telewizje cyftowa naziemna jakie programy beda w tv na osiedlu poludnie???????????????????????????????
za co oni w tej chwili kosza kase skoro juz nie musi byc anten?????????????
powaznie pytam - prosze o powazne odpowiedzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org