Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w pandemię się nie wierzy, ona jest faktem |
Proowokator ostra laska z Ciebie hehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w pandemię się nie wierzy, ona jest faktem |
Wniosek wypływa z tych rozmów jeden. Winni w edukatorze sa Ci co sa nieobecni. Kończy się niedziela może dobry czas aby popracować dla ludzi i dzieci. I aby na forum częściej sobie dziękować i proszę o mniej wulgaryzmów .
|
|
Mam przerwaną małą taśmę z 3 ścieżkami, której trzeba "przywrócić" ciągłość. Czy jest to w ogóle możliwe i gdzie znajdę dobrego i taniego elektronika? Więcej info na mail pozdrawiam
|
|
Jest mozliwe, jakiej grubosci sa to sciezki?
|
|
A tak poza tym żyjmy tak , że gdy spotkamy się twarzą w twarz, to abyśmy mogli spojrzeć sobie w oczy i powiedzieć ,że przyjaciół poznaje sie w biedzie Burze mijają i po nocy budzi się dzień. Wszystko będzie dobrze
|
|
Siemka, nie wiecie gdzie w Łomży lub okolicy znajdę serwis gdzie przerobią mi konsolę Xbox 360? Słyszałem że w help gsm przy dworcu zajmują się tymi sprawami, to prawda?
|
|
A co cię to obchodzi? Sensacji szukasz wieśniaro?
|
|
Tak to sie zjezdzalo po staremu z gorki na biegu spokojnie na luzie. A teraz wiekszosc kierowcow piluje swoje autka zeby podjechac pod gorke co nie idzie w parze ze srodowiskiem, ktorego tak chaotycznie bronia. phi +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Gdzieś w kier Jedwabnego.
|
|
gdzie przyjmuje prywatnie ,stomatolog-chirurg Tryniszewska?moze ma ktoś namiary?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |