Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego upadały wielkie cywilizacje? |
Potwierdzam dr, Kalinowska, tylko zaraz bedzie stado pytan , gdzie ,kiedy ,za ile, bo niektórym trzeba jak 5 latkowi wszystko gotowe podac/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego upadały wielkie cywilizacje? |
ad. Tupik Czy ty przypadkiem nie sądzisz, że wszystkie te argumenty /niektóre powielone/ nie służą tylko jednemu, tj zachowaniu na Dwornej jednokierunkowej organizacji ruchu z góry. Gdzie tu jest twoja otwartość na dyskusję, której mi nie przypisujesz. Gołym okiem widać, że 2 kierunki i zakaz parkowania tą twoją argumentację demolują. Najbardziej to żenują dyskusje prowadzone w kierunku jak się czegoś nie da zrobić. Jak dla mnie, to nie lubię w takowych uczestniczyć, bo zakładają one intelektualną miałkość uczestników i przedmiotu konwersacji. I właśnie ten kierunek sporu jak widać u Ciebie dominuje. Temat ten zdecydowałem się założyć widząc twoją straszną żądzę zrobienia z tego tematu ogólnomiejskiego dramatu komunikacyjnego. Tymczasem podrzuciłem tobie kilka zagadnień o wiele bardziej bulwersujących, ale jak widać to Tupikowi w głowie jet tylko Dworna, Dworna i jeszcze raz Dworna.
|
|
zamknięte!
|
|
maria, wiesz dlaczego tak plują na księży? Bo ksiądz nie da po ryju, nie podłoży bomby. Ciekawe jakby ćwierkali w islamie....? Wielcy kozacy. Ilu jest tu tych ateistów na forum? 5? 10? z pomnożonymi nickami, a ilu pisze tu świadków jechowy? Dlaczego nikt nie pisze o ich przekrętach? Bo jak sam świadek może się przyznać do przekrętów....?. A ja znam kilka osób, które mają rodziny w tej sekcie i wiem jacy świadkowie jechowy są na prawdę. W swoim otoczeniu znam 2 ateistów, jeden ma to zakorzenione poprzez PARTIĘ i mało tego jest w rodzinie. Ale to kumunista priorytetowy. Pluje na Kościół i na katolików. Drugi też poprzez partię, ale jest w porządku człowiek. Nie powie nic na KK, nie będzie mi życzył zle, a także pomoże. To jest prawdziwy ATEISTA. Jest zupełnie bierny wobec KK. Jednak szkoda mi człowieka. Prawie wszyscy, których znam to katolicy. A przecież jest tych ludzi setki, a ja nie żyję w Watykanie tylko w Polsce. Tylko tu dzielimy ich na tych co chodzą do kościoła i tych, którzy nie chodzą. Mnie też mój proboszcz wk.....wia czasem, ale co mam go nie wpuścić? A to, że ksiądz jest nie w porządku nie oznacza, że mam zaraz go nie wpuszczać. Mało tego wpuszczę, dam, a czasem i nie dam kasy, ale błędy jakie robią to im wytknę. A ten temat to zwykła podpucha i zapalnik dla LEWAKÓW, którzy żydów kochają, świadków jechowy kochają, homoseksualistów kochają, kłamców kochają ale tylko dlatego, że mają fobię.
|
|
i rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |