środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niemiecko-rosyjskie interesy gospodarcze są ważniejsze od bezpieczeństwa UE

Na tej stronie nic nie wskazuje na działalność przedszkola w nieruchomości własnej EDUKATORA, ani nie ma zamieszczonych żadnych ogólnych zdjęć tej nieruchomości.
Ciekawe, ile w tym przedszkolu uczy się dzieci?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niemiecko-rosyjskie interesy gospodarcze są ważniejsze od bezpieczeństwa UE

Autyzm
http://www.youtube.com/watch?v=FHkr4l12veI

Maruda jakoś do momentu gdy moje dziecko zostało wywalone ze swojej sali średnio mnie interesowało samo stowarzyszenie. Przyprowadzałam, odbierałam dziecko z przedszkola i tyle nie mam nic wspólnego z edukatorem z um czy tez innym urzędem i nie zamierzam mieć... Co do marzeń to ludzie którzy je mają i dąza do nich to ludzie szczęśliwi i spełnieni. A Tylko tacy mają skrzydła i mogą coś zrobić. Nie wiem jakie są marzenia Pani C. i szczerze mówiąc mnie to nie interesuje, nawet gdyby jedynym jej marzeniem byl właśnie ów stołek. Jednak obserwując polską rzeczywistość mozna zauważyć, że Ci którzy chcą jakiś zmian lub coś im nie pasuję, są niewygodni zazwyczaj odsuwani są od 'żłobu'. Czyż nie?
Nie wiem ile lat ma Pani prezes i mnie to też nie interesuję. Dla mnie mogłaby mieć i 100. W tym przypadku liczy się coś innego. Trzeba zwrócić uwagę, że nie wszystko jest białe lub czarne, po drodze jest mnustwo odcieni szarości....

jak spotkacie mnie, to nie łapcie, bo podobnie wygladam

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org