Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GLOSUJ NA PIS |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GLOSUJ NA PIS |
Szkoda takich ludzi :( Zbych
|
|
też będe!!!!! POZDRO!!!! ZAprASzaM Na wWW.bzIKfiLM.blOG.onET.pl
|
|
|
|
|
ptysiu, np. dlatego ze wkolko dajemy sie robic w hu.... i niepotrafimy si postawic, za ciemnote, za ten rzad, prezydenta, mw, lpr, homofobow....dlugo byl mogl jeszcze wyliczac
|
|
Łatwizna. Co to za obiekt i co ostatnio w nim mieściło się? Pozdrowienia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Chodzi oto żeby nie wpaść w błoto.
|
|
Kierowca może teź fujara, ale fujary ci którzy takie przepisy wymyślają!!!
|
|
Gdzie można znaleźć ten budynek? Pozdrowienia
|
|
pepka uszedl z zyciem to znak od jp2 ze to dobry czlowiek
|
|
wredna i pyskata - w pierwszym twoim zdaniu brakuje mi przedziału czas u w jakim to się odbyło, lub ilości tego paliwa jądrowego. Podobnie w kolejnych brak danych dookreślających. Chyba, że powinniśmy korzystać z wiedzy dodatkowej, spoza treści zadania. Pozdrawiam!
|
|
no widzisz... tak kończą się spotkania internautów. Może lepiej zostać anonimowym?? :D :)
|
|
Dokładniej. Pozdrowienia apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Witam, Przyciemnianie szyb na krasce to sciema, byłem tam raz i ostatni. Polecam zakład szybiarski na AL. LEGIONÓW między stacją BP a PRIMA w strone wawy po lewej. Naprawde profesjonalnia robota. Robiłem swoj samochód i paru kumpli i rewelka -> szczerze polecam tanio i solidnie, najdłużej na rynku, znają sie na rzeczy. PoZdro
|
|
hmmmm ....coś ok. 31gramów :D Łomżanin
|
|
lady isztar czemu sie nie odzywasz ?
|
|
Walnąłem się w cyferkach, chba wczesna pora. do E jesze dwa kólłka (do 12potęgi) podobnie w kroku 3 będzie potęga 23 i ostatecznie wyjdzie o te dwa kółka więcej czyli 30,1g Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |