Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto się boi powrotu do Jedwabnego? |
domówkaaaaaaaaaaaaaaa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto się boi powrotu do Jedwabnego? |
Pakero zainteresowany?:)
|
|
O wiek tak :) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
nawet nie musi byc komplet a może na poczatek dwie wystarczy wymienić :) i tak nie bedziesz na raz 4 garów gotowała :)
|
|
Gagatek a byś się zdziwił :)
|
|
Nie, nie daleko. Teraz oglądałam na youtube jak się wymienia te dysze to zajęło to gościowi niecałe 10 min. I wydaje się ze to wcale nie jest takie trudne :) Ale najpierw zapytam u fachowców :) Dziękuję za podpowiedzi :)
|
|
... a dlaczego piszesz , że 4 garów ( w domyśle cztery palniki ) , ja mam np kuchenkę PIĘCIO palnikową ! - długi palnik na brytwanny do np gotowania ryb.
|
|
prawdziwy facet to łysy niekoniecznie w dresie trenujący sztuki walki np boks kick boxing :) A nie jakaś lalka w rurkach „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
ja po paru przygodach u mechaników pozostawiam auto tylko u Krzysztofa Marca to taki nie duży zakładzik no i tak szczerze to tylko on pomógł mojemu tdi dodatkowo rozmowa jest konkretna uzgadnia sie co ma zrobic i tylko to robi ma do tego swojego Vaga (nie na laptopa i kabelek lub puszka z allegro) a taki fest i no nikogo nie zmuszam i nie robie reklam wkazdym razie mi pomógł ale też słyszałem że pan Wojtek z Kraski tez potrafi zdziałać cud w Łomży mechaników jest pełno kwestia tego kto co lubi i woli. powodzenia w naprawie auta .
|
|
Jak już coś zrzynasz z demotów to możesz, w celu upewnienia się, policzyć 9 miesięcy od 1 stycznia :) Podpowiem, wychodzi 1 październik, nie wrzesień :P
|
|
domnisoara demolka - TY to potrafisz chyba wszystko zdemolować ? cyt : " zezowate szczęscie napisał(a):" PisałEM wcześniej, że jesTEM mężczyznĄ a i kranik w lewej nogawce spodni noszę ! - sama nazwa lokalu sugeruje --- HERBACIARNIA --- ( no to co tam mają serwować ? ), herbata, jakaś kawa, ciastko , koniaczek + dobra atmosfera, fajny wystrój i czego trzeba więcej ?
|
|
ktosiu , nie zachwalam, tylko dałem się wciągnąć w temat a piszę to com widział i com słyszał - wolnoć ? Myślę, że tak prędko to nie upadnie, chociażby dopóki lokalu nie odwiedzi nasz forumowy guru - maruda !
|
|
Witam, który najlepszy odtwarzacz multimedialny (typu np. VLC) odtwiera pliki wideo .mkv ? Pilne.
|
|
Pakero dobrze gada. Tyle, że ja mam raczej takie afro i śmigam w bojówkach, a ze sztuk walki najbardziej lubię uliczną wersję tao tanto, z tym, że zamiast drewnianych pałek wolę klucze francuskie i to co znajdę pod ręką, gdy zajdzie potrzeba samoobrony.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Najbardziej zdemolowane to oni mają własny rozum, żeby w imię szalika drużyny przeciwnej, położyć na szalę swoje marne życie ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |