Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aresztowano współtwórcę kampanii wyborczej PiS |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aresztowano współtwórcę kampanii wyborczej PiS |
z nieoficjalych zrodeł wiem ze rajd ma odbuc sie w nastepnym tygodniu (sroda chyba) wie ktos cos wiecej ?? ktos moze potwierdzic ??
|
|
Jasne, że śpię.
|
|
pozdrowienia dla nocnych marków :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
1972 - zgadzam się z toba ale Polak ma to do siebie , ze zawsze usiluje cos kombinowac --- a zmuszaja co niektorych do takich praktyk brak kasy oraz drozyzna.Wrocilabym do starego sposobu-ryczałt! a na koniec roku takie same rozliczenia jak z ogrzewaniem!!!!!!!!Niedawno weszla w zycie ustawa , ze wszelkie rozliczenia robi MPWiK wiec nie wiem co robi spoldzielnia i co mam do nas lokatorow??????Mnie posrednik jest nie potrzebny - bo to my mieszkancy placimy za etat w spoldzielni oraz za etat w MPWiK------albo jedno albo drugie!!! Jeszcze jedno: woda jest za droga!!!!!!!!!!! a mam skalę porownawczą z takiego kraju jak UK-gdzie naprawdę liczy się każdy litr i wydany funt oraz ze Szwecji --------------------------------------------------------Ponadto mam nieodparte wrazenie , że SM wszelkimi sposobami usiluje udowodnic sens swego istnienia i co jakis czas urzadza naloty aby zaistniec!!!!!!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |