Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
12-sta POrażka PiSlamistów |
Uchowaj Panie Boże przed zatrudnieniem takiego inzyniera informatyka !!!!!!!!! ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 12-sta POrażka PiSlamistów |
a rząd tuska znowu będzie próbował wmawiać ludziom że kibole to najgorsze bydło... http://videolomza.blox.pl/
|
|
|
co myślicie o kolędnikach chodzących po domach i otej tradycji? dzisiaj przyszli domnie i śpiewali kolędy dałem 20 zł to dużo czy mało ?
|
|
prawda jest banalnie prosta - po co nam nowy park jak my starego nie jestesmy w stanie na odpowiednim poziomie utrzymać. Co myślicie jak go nazwiecie imieniem Jana Pawła II to cuda nastapia i sam się utrzyma na nalezytym poziomie? przestańcie w cuda wierzyć ![]() rudy błazen z druhem
|
|
fajny gest.żebym miała też bym dała.niech mają dzieciaki na gumy z biedronki.pzdr
|
|
za duzo.. moi znajomi przeszli sie po wsi we 3 i uzbierali po 130 na lepka.. ja musze 2 dni pracowac na to ;p TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Proponuję transport na sylwestra,oczywiście odbiór z sylwestra też jest możliwy.Tanio.Tylko poważne osoby.
|
|
coraz gorzej to wygląda. Nawet przebierać się nie trudzą. Takim bez wkładu własnego w tradycję nie otwieram.
|
|
" A ja do Hu... Ci odpowiem ze podatek płacisz za posiadanie psa a nie za to aby ktoś za Ciebie posprzątał!!!!!!!!!!" za posiadanie ? ktoś za mnie płacił za mojego psa, ktoś za mnie go dokarmia, szczepi, odrobacza i inne tam ? ktoś go pielęgnuje ? ktoś z Was wydaje jakieś pieniądze na mojego psa ? NIE ! to moje wydatki na które sie zdecydowałem razem z decyzją o posiadaniu czworonoga sprzątam po swoim psie ale prawda jest taka, że w ramach tak wysokiego podatku od psa (jednego z najwyższych w Polsce) powinno być coś więcej od miasta niż badziewny czerwony numerek, którego wstyd nawet psu założyć Posiadacze psów płacą dla miasta nie wiedząc za co !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |