Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kłamstwa ministra Niedzielskiego ws. zakażeń i zgonów zaszczepionych na Covid-19 |
historia już ma swój czas ale winna być dobrze i dokładnie zapamietana jakie prawdziwe ma oblicze ten obłudny i zakłamany klecha.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kłamstwa ministra Niedzielskiego ws. zakażeń i zgonów zaszczepionych na Covid-19 |
Jako, że nikt mi tego wcześniej nie mówił to nie miałem okazji zapamiętać, w wyniku powyższego nie czuję się urażony nazwaniem mnie "niektórymi. Z drugiej jednak strony Twój post jest odpowiedzią na mojego, więc może to jednak do mnie pijesz...
|
|
Re: Kłamstwa ministra Niedzielskiego ws. zakażeń i zgonów zaszczepionych na Covid-19 |
Treść jest ukryta
|
|
Racja wszędzie pełno gów na. Spacer z małym dzieckiem to istne wyzwanie. Należało by się takiemu właścicielowi iść i na wycieraczkę narobić. Dziadu jeden z drugim jak Ci ten twój piesek w pokoju na dywan nasra to też nie sprzątasz? Ale co sie dziwić jak połowa to nowomieszkańska hamownia. pozdrawiam.
|
|
w pomieszczeniu z muszlą mam też kran i zlew.nie bój nic możesz zapaść i poogryzać mi te paznokcie.przy okazji to browar podrzuć,a jak nie zechcą ci sprzedać daj znać podeślę ojca z dowodem:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |