środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezenterka BBC umarła po szczypawce

ha ha jak widać fatalne widmo byłego prezydenta ciązy nad galerią - ha ha ha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezenterka BBC umarła po szczypawce

Czy ktoś wie gdzie w łomży uczą pole dance? Widziałam post z maja, że jeszcze nikt na to nie wpadł, ale może teraz coś się zmieniło? Jeśli ktoś ma taką informacje ,gdzie są takie zajęcia, to będę wdzięczna za namiary :)

Uważaj co piszesz ok !!! Ja nie krytykuje

rudy błazen z druhem

Głupoty bo to będzie wjazd do dużego kompleksu ok 5 hektarów a na razie tam rzeczywiście nic nie ma.

Kasia..

wrzuć na otomoto. Samochód będzie otomoto i jednocześnie na allegro, a za ogłoszenie płacisz dla otomoto.

O widzisz - Ty się nawet połączyć możesz :) A ja nie :D Coś muszę mieć w systemie namieszane :) Przydałaby się reinstalka, ale nie mam na razie miejsca na dysku na reinstall systemu xD
I nie ma za co - i tak nie pomogłem :)

witam,
skłaniam się aby zakupić internet mobilny w którejś z dostępnych sieci, np. na kartę, jednakże użytkować będę go głównie poza Polską . I tu moje pytanie, która z sieci najlepiej sprawdza się zagranicą ? chodzi o zachodnią Europę.

Trzeba wiele złej woli i całkowitego braku orientacji w sprawach planowania i zwykłej wyobraźni żeby pisać taki kretyński artykuł. Miasto dla prawidłowego funkcjonowania potrzebuje arterii komunikacyjnych, tym bardziej dla rozwoju. Nasi przedsiębiorcy
po pierwsze nie mają pieniędzy,
po drugie jak już je mają rzadko inwestują w Łomży,
po trzecie brak im zdolności przewidywania o czym świadczy długoletnie blokowanie budowy galerii handlowych (miało to zapobiec upadkowi drobnego rodzimego handlu - jak jest widać na każdej ulicy),
po czwarte nie wszyscy mają takie poglądy jak pan Zajkowski.
Poza tym na tym forum i w ogóle na portalu jest nieustanna krytyka władz miasta. Wszystko robią źle lub co najmniej niewłaściwie, jeszcze gorzej kiedy czegoś nie robią, tylko nie bardzo wiadomo czego. Prezydent i rada przyjęli jakieś priorytety. W największym skrócie to rozwój inwestycyjny, ułatwienia i pomoc dla przedsiębiorców, rozwój szkolnictwa wyższego, turystyka, powiązanie miasta z Narwią, przygotowanie do transportu intermodalnego, przebudowa i budowa układu komunikacyjnego i jeszcze parę innych, ale nie mających bezpośredniego wpływu w przedmiotowej kwestii.
Priorytety te są realizowane w miarę posiadanych środków i pojawiających się możliwości. Rozwój miasta planuje się w wieloletniej perspektywie, a nie do końca swojego nosa.
To co się dzisiaj frustratom nie podoba, za kilka, kilkanaście lat okaże się strzałem w 10. Podobnie było z obecnymi dwupasmówkami, tzw. przebiciem od Spokojnej do Poznańskiej, budową galerii Stokrotka, Kauflandu, hali sportowej, pływalni.
Mam nadzieję, że większość mieszkańców Łomży popiera inwestycyjne zamierzenia ratusza, mało tego, oczekuje większego rozmachu dla nas wszystkich i dla przyszłych pokoleń.

Kasia..

Tu nie potrzebny dzieciom nowy czytam kolejny "Dom dziecka". Dzieciom - dziecku tu na odwiecznie religijnej Ziemi Łomżyńskiej potrzeba autentycznej miłości człowieka do człowieka ...

... która naprawdę wspiera jego autentyczną rodzinę w konkretnych warunkach życia a nie w parafialnych wysiłkach koncentrujących się na pustakach i religijnym betonie

Religijnego PROCESU tu potrzeba a NIE RELIGIJNYCH procesji

Piszę to bo boli parafialny egocentryzm Ks. Proboszczów a zwłaszcza w Ks. Kanonika od Kościoła Mr. Andrzeja Boboli

Kasia..

http://www.antybandyta.pl/

follow me

Witam! Czy ktos moze wie jak sie ustawia kod na prywatnosc w tym tel (nokiae61-1) ??

Pewnie brakuje w Łomży osoby która sie na tym zna i by umiała nauczyć.

no wlasnie nieciekawie jak nie ma nic w poblizu...

tu nawet zużytych opon nie ma gdzie zdać, wlej w karnister i wywal na śmietnik. Wiem, że to nie ekologiczne, ale jak państwo nie potrafi zapewnić utylizacji opon/oeju, to niech mają burdel. Chcą podnieść opłatę śmieciową, to niech mają wiecej roboty :).

follow me

kupie stare gry komputerowe np.heroes 3,itp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org