niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Głupia jak PieS ogrodnika

nie nie puszki tylko ogulnie ale latającynaleśnik ty to mądry jesteś puszki są z amelinium :)
ByleJaki napisał(a):

> latajacynalesnik...
> metalowe puszki do sprzedania? ciekawe ;]

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Głupia jak PieS ogrodnika

latajacynalesnik ty czopie ...

No właśnie martwię się, że to mój kolega. Czytałam pod artykułem w innym portalu nazwisko, ale nie chcę w to wierzyć, że to on... A zadzwonić się boję :(

ło jojoj,polecam wszystkim mądralującym http://www.ogien.net/

z tej Venedy będzie wielka klapa i nic więcej. Konkurencja Biedronek jest tak silna a pozycja ich w miescie jest tak ugruntowana ,że żaden hiper czy nie wiem co market nie podoła cenowo tej sieci. Inne sklepy tez nie przebiją się na rynku w tej galerii bo już te obecne w galerii obok Stokrotki ledwo przedą. W sumie będzie to duzy pusty obiekt. jedyne światełko w tunelu widze dla KFS ale jednoicześnei nieszczęście dla McD Dla mnie to tłumaczenie czemu otwarcie w marcu a nie w listopadzie jest kretyńskie. Tylko nieudacznik potrafi tak sobie strzelić w stopę aby zaprzepaścić szansę świątecznego zarobku. Wszak na całym świecie własnie w tym okresie wszyscy straty nadrabiaja i zarabiają . Widac menagery z Venedy mają inne zdanie które niebawem im na wiosne bokiem wyjdzie. Poza tym jak się klientowi coś obeicuje to nie robi się z niego balona i nie pierdzi jak węże takimi głupimi uzasadnieniami. Albo to juz jest zapowiedż kalpy bo kto otworzy w grudniu jak 1/3 obiektu stłaby pusta.

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Ja kilka lat temu w Caritasie szukałem pomocy której niestety tam mi nie udzielono

Mój znajomy z dawnych lat bliższy naszego wspólnego znajomego który był dyrektorem Caritas powiedział mi w tajemnicy że były dyrektor Caritasu który teraz buduje parafialny Kościół powiedział jemu w tajemnicy że Caritas to pralnia brudnych pieniędzy ? ( raczej nie w sensie kasy pochodzącej z z pospolitych przestępstw - ale tej z ofiar - z religijnych wyłudzeń )

Caritas i jego powierzchowna działalność to "przykrywka" czyniąca pozory czytam kamuflaż jak kto woli dla niejasnej - ciemnej (czarnej) strony (Kościoła) a raczej żyjących pozorami obłudnych Ks. Kapłanów

rgl666@o2.pl

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Po próbie kontaktu z tym adresem ukazuje się informacja: "Nie rozpoznano tego adresu. Adres nie istnieje". Może więc napisz n-r gg?

Ja sie troche zdziwilem, jak dowiedzialem sie z tego serialu, ze w łomzy mamy więzienie ;D:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
usługi
Usługi i szkolenia w zakresie bhp.
tel. 506101109
jtbhp@interia.pl
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org