Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A debile dalej dają czadu. Niczym tzw. \"urodziny adolfa\". |
który ginekolog/fryzjer/dentysta/solarium najlepszy/e :D miłosne wyznania ktoś-coś & h0j :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A debile dalej dają czadu. Niczym tzw. \\\"urodziny adolfa\\\". |
... dziewczyno, chłopaku - odezwij się: brakowało odwagi.... follow me ![]()
|
|
kama ale to nie było w tym roku :):) To się nie liczy hahaha:) follow me ![]()
|
|
oj tam siwy:) On chodzi tylko po to żeby obecnośc mieć w dzienniku :)
|
|
który e-papieros najlepszy jaki kebab najlepszy TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
20 tysiecy juz widzisz? albo 40 tys? a jak wezme do reki zloto to wtedy ocenie czy 40 czy 4 myslisz ze w ciemno mozna cos kupic ? trzeba sie umowic isc do zlotnika zeby sprawdzil zloto zwazyl i wtedy mozna negocjowac wiadomo ze dalbym wiecej niz w takich lombardach
|
|
hahaha nie wierze wlasnym oczom TY chyba nie lalesz dzisiaj czlowieku puknij sie w glowe i pomysl 10 razy zanim cos napiszesz... po 1 figaro to slaby splot po 2 to uzywka a ty myslisz ze ktos Ci da jak za nowke hahahaha nie no na wioche trzeba wrzucic Ciebie ![]() rudy błazen z druhem
|
|
bigos gdzie ty widziałeś tego turasa na rondzie ? egipcjanin armeńczyć i czeczeniec ma tyle wspólnego z turkiem co ruski z niemcem co do lipowej 2 razy byłem oni mają mielone całkowicie więc gdzie tam mięso ? a o dobrych kebabach się nie wypowiem bo są tylko dobre 2 w łomży i już w jakiś temacie pisałem a teraz to wole 3 do 1 wybrać pizze u benka a nie kebab
|
|
piesek o którym pisałam błąkał się już od rana, więc to raczej nie jest ten sam. Nie wyglądal też na 7letniego, tylko na góra roczek.
|
|
Jak jestes taka ciekawa to idź i sprawdz. ![]()
|
|
A w ogóle takie tutaj bywają?Chyba raczej nie.
|
|
samobójca skoczył
|
|
z klatki?
|
|
tak z 6pietra podobno
|
|
gratuluje mano ze miała tyle szczęścia ja miałem wyrwanego zęba i za kilka dni zaczęła mi lecieć krew po wyrwaniu, niczym nie moglem zatamować pojechałem na pogotowie około 20 dentysta już miał zamknięty gabinet wszedłem siedziało dwie panie piły kawki i se opowiadały jakieś historie zapukałem przeprosiłem i mówię co jest, a jedna do mnie skierowanie ja mówię ze skąd mam skierowanie wziąć jak dentysta zamknięty już a mi się krew leje mam cala buzie w krwi i mówić nie mogę, zaczęli mi tłumaczyć ze one nic nie poradzą muszę iść do dentysty który rzekomo spieprzył robotę przy wyrywaniu ok podziękowałem poszedłem do innego działu tam mnie pielęgniarka przyjęła nie za-milo kazała usiąść i czekać na doktora po około godzinie nie przesadzam około godzinie przyszedł lekarz spytał mnie o co chodzi mowie ze leci mi krew z dziąsła niczym nie mogę zatamować już z 7 godzin mi tak krwawiło, a on ze trzeba by było zszyć ale on tego nie zrobi jak chcę to żebym jechał na Białystok a jak nie to czekał do rana i do dentysty dosłownie po 2 minutach zabrał się i poszedł, pielęgniarka kazała mi iść na kolejny odział poszedłem znów musiałem czekać ze 20 minut kobieta przyszła dala mi dwa waciki i kazała iść do domu, taka uzyskałem pomoc od naszej kochanej izby przyjęć. pozdrawiam.
|
|
Witam. Mam pytanie gdzie jest organizowany sylwester w restauracji, gdzie idą osoby tak to 30? ;) jakieś propozycje???
|
|
Wenecja perła jędrusiowa zagroda wpisuj w gogle i wyskakują informacje prawie wszystkich sal.
|
|
jedz do jakiegoś elektryka Wojtek na krasce, na marynarskiej na jatkowej pełna **** tego,
|
|
Wnioski dla ratusza. Za dużo basenów. Jeden może by przyniósł dochód. Powołanie drużyny piłkarskiej na poziomie minimum I ligi. Zapełni to stadion w 100 %. Można obliczyć wynik finansowy. Jeśli nie I liga to może bazar ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |