środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mam nadzieję że trafią tam gdzie ich miejsce!

Na niedzielny późny ranek:

http://www.dailymotion.com/video/xl859_ozzy-osbourne-changes_music

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mam nadzieję że trafią tam gdzie ich miejsce!

Na pewno sklepy otwarte są.

Dlatego szczęśliwy ten kto sobie sam sprowadził samochód, albo ma polskiego pochodzenia;) Z salonu bezpośrednio na przykład gdzie 80 tysięcy, to 80 tysięcy bo się samemu wyjeździło.

Witam, poszukuję kogoś kto ma mieszkanie, bez mebli, z toaletą i ogrzewaniem na 2 dniowy wynajem. Chodzi mi o 31 grudnia i 1 stycznia. Chodzi mi o urządzenie sylwestra w miejscu gdzie nie trzeba się bać o różne uszkodzenia dlatego napisałem że bez mebli. Interesuje mnie obszar obejmujący Kazańską/Sybiraków/obszar nowego skateparku/obszar starego skateparku oraz wszystko pomiędzy nimi, lecz jak będzie gdzieś dalej także to rozważę. Przy okazji chciałbym zapytać ile może kosztować wynajem takiego mieszkania. Oczywiście mieszkanie nie musi być ani posprzątane ani zadbane, moja w tym głowa żeby je ogarnąć przed imprezą i po imprezie. przewiduję ok. 10 osób. Dodatkowe szczegóły drogą e-mailową.

lol ...

Witajcie,

z czystym sumieniem mogę wam polecić nanopowłokę naniesioną na szybę w Nordglass najważniejszą zaletą jest to że woda nie zatrzymuje się na szybie no i szyba jak nowa.

Lakiernik Rogienice Wielkie ! polecam :)

Witam, proszę o glos dla kolegi; najpierw polubcie fanpage m jak milosc (http://www.facebook.com/mjakmilosc?ref=ts&fref=ts) a potem kliknicje tutaj https://apps.facebook.com/mjakmilosc/index/profile/adrian.nowak.391
To tylko 2 minuty, a jemu pomoże to spełnić swoje marzenia;) z góry dziękuję;)

Wojtek Modzelewski na Krasce, ul. Krucza 41.

Hmm.... śmieszą mnie wypociny półgłówków nierobów zasilających swe dochody z MOPS, którzy utrzymują się tylko właśnie z zasiłków albo z emerytur babci, dziadków bo nic w życiu nie osiągnęli, jedyne co umieją to pisać bzdurne, nie mające znaczenia posty, myśląc że coś tym wskórają. Ale niestety te wasze posty to sobie można przyjąć jako ..... i tu właśnie nie wiem co, bo to nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać, że mamy takie opóźnione społeczeństwo, które wypisując takie posty zaniżają wartość naszego społeczeństwa... Bo co sobie myślą inni czytający takie posty... Jak prawdziwy darmozjad (żyjący z zasiłków, którego my właśnie utrzymujemy płacąc podatki) nazywa innych urzędników, a w tym przypadku Strażników lub inne pracujące osoby darmozjadami.... Półgłówki wypisujący takie posty.... Co wy możecie zastanówcie się???? Ja np. mam tylko ubaw z tych postów waszych bo przynajmniej wypełnia to moje 10 min wolnego czasu jak przeglądam te forum...ale inne osoby nawet pracujący przy łopacie dowartościowują się na pewno, bo przynajmniej widzą że żadna praca nie hańbi, ponieważ i widzą że na na forum są ludzie którzy nic nie potrafią -napisać coś mądrego....hehehe

Zachęcam do zapoznania się z ofertą nowego Kompleksu Bankietowo -Konferencyjnego Łapińscy. Mieści się on w Starych Kupiskach, ul. Janowska 1. Jako jedyny proponuje nowatorskie rozwiązania niedostępne do tej pory na łomżyńskim rynku imprez okolicznościowych, tj. wjazd limuzyną ślubną na salę (rozwiązanie bardzo efektowne, jak również praktyczne przy niesprzyjającej pogodzie), strefę chill-out na antresoli nad Salą Pałacową, dodatkowo Salę Kominkową. Posiadamy wolne terminy na realizację przyjęć okolicznościowych na rok 2013 (Wesela, Komunie, Chrzciny, Bankiety). Tel. 799022012

Co ci ludzie robią.
To są skutki plenia Biblii i polityka zdejmowania krzyża w sejmie.

Piekło na was czeka.

rudy błazen z druhem

Kurczak ty głupot nie wypisuj, pilnuj lepiej autobusów, bo cię z dyżurki wykurzą

sranie w banie
moherowy fanie

Mój znajomy spędził kilka ostatnich Sylwestrów w Czerwonym Borze, ale nie bardzo sobie chwalił. Na szczęście jest już na wolności więc nie musi brać udziału w tych imprezach.

Ma ktoś do oddania za darmo w dobre ręce pieska rasy beagle , shih-tzu lub york ? Pozdrawiam . :)

rudy błazen z druhem

i jedzenie srednie :/

wole być moherem niż pali kota cw...lem

Witam,

kupię drzwi wewnętrzne lewe "60"-tki.

Proszę o info czy ktoś może ma takie na sprzedaż lub gdzie w Łomży dostanę w dobrej cenie.

Dziękuje i Pozdrawiam

kto ci takiego psa za friko da, wez pomysl, ludzie na tych rasach biznes robia

zeniu, rozumiem, że strażnikiem jesteś... parkujesz czasem "służbowo" pod bph na zakazie? bo tobie wolno, a darmozjadom nie. Jesteś ważny gość, to da się wyczytać. frustrujące jest to obcowanie w pracy z opóźnionymi półgłówkami, co zaniżają wartość społeczeństwa, co?
Ciekawe jak się czuje ktoś do kogo ludzie wokół czują coś przeciwnego do szacunku. jak ...?

http://www.youtube.com/watch?v=K9fsWSM2CEM tutaj namiastka tego jak wyglada sylwester w czerwonym borze
bez kalasznikowanie idz!!!

To nie jest pies na prezent . Wiem , ze trzeba dbać bo mam już jednego pieska . W schronisku nie ma tego czego chcę .

rudy błazen z druhem

w każdym sklepie sprzedającym drzwi,jak tam nie będzie to zapytaj w aptece ,lub w centrali rybnej

Jasne, że może. Oni Ci z pewnością wykończą

chlopie odpuść już bo to sie nudne już robi

biess(pieczny) pisze: "ten co sam za dużo nie ma wiecej pomoże temu co jest potrzebujący... "

No jakoś ja mam inne "doświadczenia życiowe". Gdyby nie ci "bogaci", to ci ubodzy nie mieliby zasiłków, rent, zapomóg, dopłat i no nie mieliby jak żebrać na skwerach i parkingach. Wspieranie ubogich jest na dłuższą metę zgubne dla nich, ale i dla tych "bogatych", którym odbiera się za każdym razem część tego, co zwykle bardzo ciężko wypracowują. Bogaci sami pomagaliby więcej, gdyby nie zinstytucjonalizowana grabież "janosikowa".
Bogaci płacą horendalne podatki, a mimo to zdobywają się na pomoc.
Ostatnio ktoś tu opisywał propozycję, żeby "bogaci" płacili za wywóz śmieci więcej, od ubogich. Dlaczego? Skąd wtedy starczy im na pomoc innym?

Pozdrawiam.

Nie wiem,czy miał obrożę,było ciemno.Słyszałam od znajomej,że ktoś widział potrąconego owczarka koło nowego basenu.

Adamus i właśnie o to chodzi w mym stwierdzeniu.... "ten co sam za dużo nie ma wiecej pomoże temu co jest potrzebujący... "
Dużo osób którym naprawdę doskwiera bieda szukają ratunku po znajomych.... dużo z nich po prostu nie idą do MOPS-u bo ich dochody przekraczają tę kwotę(szczerze mówiąc nie wiem jaka ona jest) która jest wyliczana na osobę o np. złotówkę (by nie być gołosłownym, sam osobiście znam taką rodzinę) i nie jest im przyznawana ta zapomoga. A tam gdzie jest pijaństwo albo inna patologia to dostają takie zapomogi.... Tu moim zdaniem kłania się polityka prorodzinna.....

Lepiej dać komuś wędkę by nałapał sobie ryb niż rybę.... Dlatego ja jeżelii spotykam wspomnianych przez Ciebie żebrzących na skwerach , parkingach czy też w innych miejscach nigdy nie daję im pieniędzy.... zawsze proponuję zrobienie zakupów do domu.... i tu nie raz spotkałem się ze stwierdzeniem że wolą one pieniążki.... I tu właśnie nachodzi refleksja....Faktycznie są tak potrzebujący by odmawiać zakupów??? Czy faktycznie są biedni??
Moim zdaniem to tylko ich sposób na łatwe życie....

co to za wioska ??

Dzien dobry.

Mam wielka prosbe do znalazcy mojego komputera TOSHIBA.

W piatek dnia 7.12.2012 rok podrozowalem do Lomzy z Warszawy.Do Lomzy dotarlem o godzinie19:00.

Na przystanku PKS przy wysiadaniu zostawilem moj komputer na pobliskim murku i na smierc o nim zapomnialem. Mam wiele waznych dokumentow zapisanych w nim i bylbym niezwykle wdzieczny za oddanie mojej wlasnosci.
Jest to model L30021G o numerze seryjnym S29077058QSSLB80GX043CEB.
Komputer byl zapakowany w czarny futeral i zawieral w nim takze gazete wyborcza z piatku 7.12.2012 roku, bilety elektroniczne na autobus i inne papierki. Prosze o kontakt pod numer tel. 692976845. Dla znalazcy nagroda.

Jaroslaw

rudy błazen z druhem

Powodzenia ktoś zatarł rączki na taki nabytek :-)

Przecież meble można wynieść do piwnicy

rudy błazen z druhem

dokładniej: SĄ DO NICZEGO W POLSCE bynajmniej.

ja weszlam na wszystie psy i wydaje mi sie na wszystkie mozna klikac?? cholera wie?? tak mi sie wydawalo??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org