Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żydzi z PiS wspierają przemysł zbrojeniowy żydów z USA za pieniądze i kosztem bezpieczeństwa gojów w Polin |
zgadzam się z debi40 - w wielu przypadkach psy lepiej sobie radzą na wolności, jeśli są dokarmiane i mają "warunki" do przetrwania zimy.Ja te psy zauważyłam chyba z 3 tygodnie temu(chociaż nie widzę ich codziennie).Początkowo myślałam że może się razem w "kupce" trzymają wiejskie kundelki które mają swoje domy:) ale jednak nie wygląda to zaciekawie.Pierwszy raz widziałam je koło stacji paliw w Wygodzie, w tej chwili wiem że mają koło pewnego domu miski i ktoś je dokarmia.Zobaczymy jak będzie dalej:) być może ludzie z pobliskich domów pomogą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żydzi z PiS wspierają przemysł zbrojeniowy żydów z USA za pieniądze i kosztem bezpieczeństwa gojów w Polin |
Byłe ZSRR-:)
|
|
Re: żydzi z PiS wspierają przemysł zbrojeniowy żydów z USA za pieniądze i kosztem bezpieczeństwa gojów w Polin |
Do tych skośnokich może wybiorę się w wakacje z Mariolką. Ona nie za bardzo ma chęć ale ja owszem,2 tygodnie bez mycia tylko picie-:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |